Ohita
Avainlippumerkitty kotimainen Elivo kosmetiikka - osta työtä Suomeen!

Tiedote -

Avainlippumerkitty kotimainen Elivo kosmetiikka - osta työtä Suomeen!

Elämme aikaa jolloin on erityisen tärkeää suosia suomalaista. Avainlippumerkki on kertonut jo 50 vuoden ajan, että tuote tai palvelu on valmistettu tai tuotettu Suomessa ja antaa työtä suomalaisille. Kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen on samalla eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta. Tuotteen jäljitettävyys ja läpinäkyvyys on helpompaa kuin ulkomailla tuotetuissa tuotteissa. 

Kaunista elinvoimaa Elivo-ihonhoitotuotteilla

Elivo-kosmetiikkatuotteet on kehitetty suomalaiselle naiselle huomioiden pohjoisen ilmaston vaihtelevat sääolot. Tuotteisiin huolella valitut raaka-aineet ovat puhtaita ja korkealaatuisia. Elivo-kasvotuotteet hoitavat ja suojaavat herkkää ihoa ja ovat erityisen kosteuttavia. Ne sopivat päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Puhdistustuotteet sisältävät korkealuokkaista kosmetiikassa käytettävää yhdistettä, Lactilia®, joka säilyttää ja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Lisäksi kaikissa kasvotuotteissa on ihoa kosteuttavia, uudistavia ja rauhoittavia ainesosia, kuten pantenolia, allantoiinia ja Aloe veraa. Kaikissa tuotteissa on mieto tuoksu.

Elivo Puhdistusvaahto puhdistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti meikin ja lian ja sopii myös silmämeikin poistoon. Dermatologisesti testattu. 

Elivo Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen ja palauttaa iholle sen luonnollisen kosteustasapainon. Allantoiini rauhoittaa myös herkkää ihoa.

Omenantuoksuinen, raikas suihkusaippua on hoitava helokkiuutteen, Aloe veran ja E-vitamiinin ansiosta. Maitohappo antaa tuotteeseen ihoystävällisen pH:n (n. 5) jonka ansiosta tuote sopii erinomaisesti myös pientenkin lasten kylpyveteen ja suihkutuotteeksi. 

Kosteuttava Arganöljy-käsivoide on erityisen kosteuttava ja imeytyy ihoon nopeasti tahraamatta. Elivo Arganöljyn raaka-ainetoimittaja tekee yhteistyötä paikallisten osuuskuntien kanssa, ja maksaa vuosittaista bonusta, jota käytetään mm. naisten lukutaidon lisämiseen ja parantamiseen.

Lisätiedot ja tuotenäytteet: kaisa.mikkola@midsona.fi

HIntatiedot:

Elivo Puhdistusvaahto OVH n. 10,90 €

Elivo Kasvovesi OVH n.10,90 €

Elivo Suihkusaippua OVH n. 7,90 €

Elivo Arganöljy-käsivoide OVH n. 3,70 €

Ostopaikat: Apteekit ja Sokos-tavaratalot 

Aiheet

Kategoriat


Midsona on Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin.

Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. - Kaikkine keskiössä sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita.

Löydät tuotteitamme päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista. 

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö