Ohita
Compeed® Huuliherpeslaastari nyt myös ruokakaupoista!

Tiedote -

Compeed® Huuliherpeslaastari nyt myös ruokakaupoista!

Hyviä uutisia kaikille huuliherpeksestä kärsiville

Huomaamaton Compeed® Huuliherpeslaastari on nyt saatavilla ruokakaupoista ympäri maan. Tähän saakka kaikki hoidot huuliherpekseen, ovat olleet saatavilla vain apteekeista. Huuliherpeksestä kärsii eri arvioiden mukaan 25-60 % suomalaisista. On siis monien etu, että tuotteita saa nyt kelloon katsomatta, kun huuliherpes iskee.

Huomaamaton Compeed® Huuliherpeslaastari tehoaa heti ensimmäisestä oireesta alkaen ja kaikkien vaiheiden läpi estäen huuliherpeksen pahenemisen ja nopeuttaen paranemista.

  • Ultraohuen laastarin sisältämät hydrokolloidihiukkaset imevät ylimääräisen kosteuden haavaumasta. Tämä nopeuttaa paranemista ja luo ihanteellisen kostean ympäristön, joka ehkäisee arven ja ruven syntymistä.
  • Osittain läpäisevä kalvo antaa haavan hengittää samalla, kun se suojaa haavaa ulkopuolisilta epäpuhtauksilta, kuten lialta ja bakteereilta. Toisaalta laastari suojaa virusta leviämästä.
  • Erittäin hyvän pidon ja ulospäin ohenevien reunojen ansiosta Compeed joustaa liikkeen mukana ja pysyy paikallaan jopa 12 tuntia.
  • Läpikuultava laastari sulautuu ihoon ja on todella huomaamaton.
  • Laastarin päälle voi laittaa meikkiä

Huomaamattomat ja nopeasti parantavat Compeed® Huuliherpeslaastarit ovat nyt saatavilla myös Prismoista, K-Citymarketeista ja monista S-marketeista kautta maan. Sen lisäksi verkkoapteekeista ja apteekeista kautta maan. 

Tuotetietoa:

  • Pakkauksessa on 15 laastaria
  • Kuluttajahinta n. 11 €
  • Laastarit eivät sisällä vaikuttavia aineita (lääkeaineita) vaan teho perustuu hydrokolloiditeknologiaan
  • Vegaaninen.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö