Ohita
Efamol helokkiöljy hoitaa kuivaa talvi-ihoa
Efamol helokkiöljy hoitaa kuivaa talvi-ihoa

Tiedote -

Efamol helokkiöljy hoitaa kuivaa talvi-ihoa

Elimistö käyttää välttämättömiä rasvahappoja koko ajan ja siksi niitä on saatava päivittäin ruuasta tai ravintolisänä. Kuivasta ja herkästä ihosta kärsivillä on usein vajetta välttämättömistä rasvahapoista, jolloin iho ”vuotaa” kosteutta, kuivuu ja ärtyy. Elimistö tarvitsee rasvahappoja myös hermoston välittäjäaineiden sekä hormonien, esimerkiksi prostaglandiinin, valmistamiseen. Myös PMS-oireisiin on koettu olevan apua riittävän vahvan helokkiöljyn käytöllä. Helokkikasvin tärkein terveydelle hyödyllinen aine on siemenistä saatavan öljyn sisältämä gammalinoleenihappo (GLA). Se on omega-6-rasvoihin kuuluva elimistölle välttämätön rasvahappo, jonka vaikutuksia on tutkittu runsaasti.

Efamolin edut

Efamol sisältää patentoitua Rigel-helokkiöljylajiketta, jonka GLA-pitoisuus on poikkeuksellisen korkea, 33 % enemmän GLA:ta kuin vastaavissa tuotteissa – rikkaampi öljy tarkoittaa pienempää päiväannosta. Efamolissa on vakioitu koostumus: jokainen kapseli sisältää 1000 mg Rigel-helokkiöljyä, josta GLA:ta 115 mg ja GLA:n vaikutusta tehostavaa E-vitamiinia 10 mg. Luonnonmukainen öljy säilyy samanlaisena kuin se on siemenessä ilman kemiallista puhdistamista tai jatkojalostusta.

Efamolin teho on osoitettu yli 300 kliinisellä tutkimuksella ja naiset ympäri maailman ovat jo vuosikymmeniä luottaneet vahvaan Rigel-helokkiöljyyn.

Ihon hoidossa helokkiöljyä käytetään sisäisesti kapseleina sekä ulkoisesti, esimerkiksi ihovoiteiden ainesosana tai suoraan helokkiöljykapselista iholle levitettynä.

Suositushinta 120 kaps n. 34,90 €

Ostopaikat: Terveyskaupat, apteekit ja hyvinvarustellut luontaistuoteosastot

Aiheet

Kategoriat


Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on Eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin.

Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. - Kaikkine keskiössä sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita.

Löydät tuotteitamme päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö