Ohita
ellaOne®-jälkiehkäisy ilman reseptiä apteekista.
ellaOne®-jälkiehkäisy ilman reseptiä apteekista.

Tiedote -

ellaOne® jälkiehkäisytabletti apteekista ilman reseptiä - tehoa kun sillä on merkitystä!

Seksi on osa elämää ja myös vahinkoja tapahtuu. Ehkäisy on voinut unohtua tai se voi pettää. Onneksi jälkiehkäisyn saa apteekista ilman reseptiä. Nieltävän ellaOne®-jälkiehkäisytabletin teho on parhaimmillaan 24 tunnin sisällä suojaamattomasta yhdynnästä mutta se toimii jopa 5 päivän ajan. Jos vahinko sattuu – muista että et ole yksin! Suomessa myydään vuosittain yli 90 000 pakkausta jälkiehkäisyvalmisteita. Mene vain rohkeasti apteekkiin ja pyydä ellaOne®-jälkiehkäisyä reseptitiskiltä.

Jälkiehkäisyvalmisteiden toimintamekanismi on yksinkertainen. Ne viivästyttävät ovulaatiota. Näin raskauden riski pienenee, kun munajohtimissa olevat siittiöt eivät pääse hedelmöittämään munasolua. Näin toimii myös ellaOne®. Kyseessä ei siis ole abortti eikä ellaOne®-jälkiehkäisytabletin käyttö vaikuta hedelmällisyyteen.

Tehoa silloin kun sillä on merkitystä - ellaOne®:

  • Paras teho 24 tunnin sisällä suojaamattomasta yhdynnästä.
  • Tehoaa kuitenkin vielä viiden päivän (120 tunnin) sisällä.
  • Viivästyttää ovulaatiota, siksi pienentää raskauden riskiä.
  • Yksi tabletti riittää.

Jälkiehkäisyvalmisteen saa apteekista ilman reseptiä. Jälkiehkäisyvalmisteet vaativat kuitenkin niin kutsuttua lisäneuvontaa. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteen saa reseptitiskiltä (ei hyllystä) ja apteekin ammattilainen käy ostotilanteessa läpi esimerkiksi, kuinka kauan suojaamattomasta yhdynnästä on, ja mitä mahdollisia lääkityksiä tai sairauksia on. Keskustelun tarkoitus on varmistaa, että jälkiehkäisyvalmiste on käyttäjälleen sopivin. Asian saa siis hoidettua helposti menemällä suoraan apteekin reseptitiskille, vaikka reseptiä ei tarvisekaan.

ellaOne® hinta apteekissa: 24,90 €.

Paljon lisätietoa jälkiehkäisystä ja ellaOne®-jälkiehkäisytabletista sivuillamme www.ellaone.fi.

Jälkiehkäisyvalmisteista on saatavilla Suomen jokaisesta apteekista, eikä ikärajaa ole.

Tuotetiedot: ellaOne®, 30 mg, kalvopäällysteinen tabletti. Vaikuttava aine: ulipristaaliasetaatti. Raskauden ehkäisyyn. Yksi tabletti suun kautta mahdollisimman pian, viimeistään 120 tunnin (5 päivän) kuluessa suojaamattomasta yhdynnästä tai ehkäisymenetelmän pettämisestä, missä tahansa vaiheessa kuukautiskiertoa. Jos oksennat kolmen tunnin kuluessa tabletin ottamisen jälkeen, ota toinen tabletti. Varmista lääkkeen sopivuus lääkäriltä tai apteekista jos sinulla on vaikea maksan vajaatoiminta tai vaikea astma tai olet käyttänyt muita lääkkeitä edellisten 4 viikon aikana. Sisältää laktoosia. Ei raskauden aikana. Keskustele lääkärin kanssa jos epäilet raskautta. Älä imetä viikkoon valmisteen käytön jälkeen. Käytä kondomeja seuraavien kuukautisten alkamiseen asti. Yleiset haittavaikutukset: maha-suolikanavan oireet, mielialahäiriöt, päänsärky, heitehuimaus, lihas- ja selkäkipu, kivuliaat kuukautiset, lantiokipu, rintojen arkuus, väsymys. Varmista lääkkeen sopivuus itsellesi apteekista.Tutustu pakkausselosteeseen. Markkinoija: Midsona Finland Oy.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö