Ohita
Ota jaksaminen omiin käsiisi.
Ota jaksaminen omiin käsiisi.

Tiedote -

Energiaa ja virkeyttä talveen Tolonen Ubikinoni + B-vitamiineilla

Pimeä vuodenaika ja kylmyys alkavat painaa suurinta osaa meistä talven edetessä. Kokeile tänä talvena jaksamisen tueksi yhdistelmää, joka on suunniteltu huolellisesti elimistön parhaan mahdollisen energia-aineenvaihdunnan ylläpitämiseen.


Monelle tuntematon ubikinoni voi olla jaksamisen puuttuva palikka

Eräs fysiologinen tosiasia on monelle tuntematon: jaksamiselle tärkeän ubikinonin eli koentsyymi Q10:n tuotanto heikkenee elimistössämme jo kolmenkymmenen ikävuoden kohdalla. Ubikinoni on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota tarvitaan kehon kaikissa soluissa energiantuotantoon. Ubikinonin rooli on erityisen tärkeä paljon energiaa kuluttavissa soluissa, kuten esimerkiksi sydämessä.

Ellei ubikinonia ole riittävästi elimistön käytettävissä, jaksaminen arjessa ja esimerkiksi liikuntasuorituksissa voi käydä raskaaksi.

Ikääntymisen lisäksi ubikinonin määrää elimistössä vähentää eräiden lääkkeiden, kuten esimerkiksi statiinien eli kolesterolilääkkeiden käyttö. Myös stressi sekä henkinen ja fyysinen rasitus kuluttavat ubikinonivarantoja.

Monipuolinen yhdistelmä tukee jaksamista laaja-alaisesti

Tolonen Ubikinon sisältää lisäksi tärkeitä B-vitamiineja, tiamiinia ja riboflaviinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta parantamalla laaja-alaisesti elimistön energia-aineenvaihduntaa. Ne ovat tärkeitä myös hermoston ja aivojen toiminnalle, joten kun niitä on riittävästi elimistön käytössä, mieliala ei laske ainakaan niiden puutteen vuoksi.

Tolonen Ubikinon-B-vitamiinikapseleilla voi korvata ikääntymisen tai muiden syiden aiheuttamaa ubikinonin tuotannon vähenemistä ja varmistaa riittävä jaksamiselle tärkeiden B-vitamiinien saanti.

Kätevän kokeilukokoisen Tolonen Ubikinon-B-vitamiinikapselien (30 kaps.) suositushinta on n. 10 € ja niitä on saatavilla laajalti hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja nettikaupoista.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö