Ohita
Gainomax Salty Fudge palautusjuoma
Gainomax Salty Fudge palautusjuoma

Tiedote -

Gainomax huolehtii tehokkaasti treenin jälkeisestä palautumisesta

Urheilusuorituksen jälkeen palautuminen on tärkeää, jotta kunto kehittyy. Gainomaxin tuotteet edesauttavat palautumista treenien jälkeen. Kevään uutuus, Gainomax Recovery Salty Fudge palautusjuoma, on herkullinen yhdistelmä makeaa ja suolaista. Proteiinin ja hiilihydraatin yhdistelmä heti treenin jälkeen pysäyttää lihaksia hajottavat prosessit kehossa ja auttaa vahvistamaan lihaskasvua.

Gainomax Recovery Salty Fudge on maitopohjainen palautusjuoma, jossa on herkullinen suolaisen kinuskin maku. Se sisältää 20g proteiinia ja hiilihydraatteja tehokkaaseen palautumiseen harjoittelun ja kilpailun jälkeen. Tuote sisältää myös B2-, B12-vitamiinia, foolihappoa ja kalsiumia. Kaikki Gainomax-juomat sisältävät sekä kaseinaattia että heraproteiinia.

Suositushinta noin 2,25 €. Tuotteet ovat saatavilla päivittäistavarakaupoista.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö