Ohita
Helpotusta arkeen maukkailla Friggs-maissikakuilla!
Helpotusta arkeen maukkailla Friggs-maissikakuilla!

Tiedote -

Helpotusta arkeen maukkailla Friggs-maissikakuilla!

Kuluttajia kiinnostavat sipsihyllystä tutut maut ja yksi suosikeista on ranch. Friggs Ranch-maissikakku saa nyt kaverikseen maissisnackspussin Ranch 40g. Ranch-minikakuissa maistuu paprika, tomaatti ja sipuli. Ranch-maissikakut sopivat nautittavaksi niin välipalaksi kuin sellaisenaan kevyempänä herkutteluna. Friggs Ranch-maissikakut ovat luonnollisesti gluteenittomia.

Kuluttajista noin 25 % toivoo lisää terveellisiä tuotteita hyllyyn. You Gov:n tekemän Food & Health -tutkimuksen mukaan 50 % suomalaisista korvasi aterian pikkupurtavalla ja mukaan otettavilla tuotteilla pandemian aikana. Erityisesti naiset ja 18–24 -vuotiaat nuoret kuluttivat enemmän välipalatuotteita. Nopeiden ja helposti mukaan otettavien välipalojen trendi on vahvistunut merkittävästi viime vuosien aikana.

Suositushinta Ranch-minimaissikakkupussille on noin 1,20 €. Saatavilla päivittäistavarakaupoista.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö