Ohita
Helpotusta kesän grilliähkyyn Elivon entsyymivalmisteista

Tiedote -

Helpotusta kesän grilliähkyyn Elivon entsyymivalmisteista

Auringon paisteessa grilliruuat tuoksuvat ja kylmät juomat sihisevät laseissa. Joskus kuitenkin rasvaisen ruuan syöminen tai jo se että syö normaalia enemmän voi aiheuttaa ikäviä vatsaoireita, väsymystä ja närästystä. Emme myöskään välttämättä saa nykyravinnosta riittävästi ruoansulatusentsyymejä. Luonnostaan niitä on raaka-ravinnossa eli marjoissa, vihanneksissa, hedelmissä ja jyvissä. Monet hedelmät poimitaan raakoina ja kypsytetään keinotekoisesti Suomessa, jolloin entsyymeitä muodostuu vähemmän. Myös maaperän köyhtymisen johdosta kasvit eivät pysty enää tuottamaan yhtä paljon entsyymejä kuin aikaisemmin.

Yksi osasyy on myös omissa ruokailutavoissamme, sillä kiireinen syö hätäisesti eikä ruokaa tule pureskeltua riittävästi. Se olisi hyvin tärkeää, sillä suusta erittyy syödessä tärkeitä entsyymejä, joka alkavat pikkuhiljaa pilkkoa syömäämme ruokaa. Myös kiire ja stressi ylipäänsä vähentävät ihmisen omaa entsyymituotantoa.

Mikäli ruoansulatusentsyymejä ei ole riittävästi, ruoka ei sula ja se jää kuormittamaan suolistoa ja koko elimistöä. Entsyymipuutoksen huomaa yleensä ensimmäisenä ruoansulatuskanavan vaivoina, joita ovat mm. vatsan toiminnan muutokset, ilmavaivat, epämukavat tuntemukset maha-suolialueella, väsymys ruokailun jälkeen, vatsan turvotus, pahoinvointi, ruokahaluttomuus, närästys ja happamat röyhtäisyt.Entsyyminpuutos ei aiheuta oireita ainoastaan ruoansulatuskanavassa vaan puutteellisesti hajonneiden ravintoaineiden proteiinit saattavat aiheuttaa ylipainon kertymistä ja verensokerin heilahteluja. On arvioitu, että suurelta osin epämääräiset vatsavaivat johtuvat huonosti sulavasta ruoasta ja niistä verenkiertoon imeytyneistä hajoamattomista aineista.

Elivo Entsyymikapselissa on yhdeksän eri entsyymiä, jotka pilkkovat ravinnon rasvoja, proteiinia ja hiilihydraatteja. Entsyymit ovat mikrobiperäisiä ja kapselin kuori on kasviperäinen, joten kapselit eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia.

Elivo Ruoansulattaja Plus on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste joka sisältää kymmenen eri ruoansulatusentsyymiä. Ruoansulatusentsyymien lisäksi valmiste sisältää kalsiumkarbonaattia, joka toimii antasidina eli vähentää happamia röyhtäyksiä ja poltteen tunnetta. Kalsium myös edistää ruuansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Elivo Ruoansulattaja Plus on vadelmanmakuinen purutabletti joka on makeutettu fruktoosilla ja luonnollisella vadelma-aromilla. Elivo Ruoansulattaja Plus ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Huom! Elivo Entsyymikapseleita ja Ruoansulattaja Plussaa ei suositella henkilöille joilla veren hyytyminen on alentunut lääkityksen tai sairauden takia. Suositellaan lopettamaan käyttö ennen leikkausta. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

Tuotetiedot:

Elivo Entsyymikapseli 20 kaps. hinta noin 9 €, 50 kaps. hinta noin 19,50 €

Elivo Ruoansulattaja Plus 32 purutablettia hinta noin 11 €,

kampanjakoko 48 purutablettia hinta noin 13,50 €

Lisätiedot ja tuotenäytteet:

www.midsona.fi

Kaisa Mikkola, tuotepäällikkö

p. 040 150 3986

kaisa.mikkola@midsona.fi

Aiheet

Kategoriat


Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo on Midsona Finland Oy:n tuotemerkki. Midsona Finland Oy kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä. Konsernin toiminta perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon toimialalla sekä sen edustamiin hyvin tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin. www.midsona.fi

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö