Ohita
Herkullista vegaanista luomusuklaata - vieläpä ilman lisättyä sokeria? Kyllä!

Tiedote -

Herkullista vegaanista luomusuklaata - vieläpä ilman lisättyä sokeria? Kyllä!

Suklaalla herkuttelusta ei tarvitse enää soimata itseään. On nimittäin olemassa eettisiä, terveellisempiä ja rakkaudella parhaista raaka-aineista valmistettuja suklaita - ja nyt myös ilman lisättyä sokeria.

Bulgarialaiselle perheyritykselle Benjamissimolle suklaa on intohimo. He suhtautuvat suklaaseen ravitsemuksellisesti arvokkaana herkkuna, jonka suussa sulavista hyödyistä kaikkien tulee voida vapaasti nauttia.

Siksi Benjamissimon suklaat ovatkin aina sertifioitua luomua, vegaanisia ja gluteenittomia ilman keinotekoisia lisäaineita. Nyt Benjamissimo on laajentanut suosituiksi nousseiden sokerittomien suklaidensa valikoimaa, ja uutuuksista löytyy nyt myös paljon toivottu peräti 100 % kaakaota sisältävä herkku.

Maku parhaista raaka-aineista - ilman sokeria

Benjamissimo käyttää raaka-aineenaan huolellisesti valikoitua korkealaatuista luomukaakaota, joka tuotetaan vastuullisesti mm. Nicaraguassa ja Equadorissa Reilun kaupan periaattein. Näin myös tuottaja saa työstään oikeudenmukaisen korvauksen.

Uutuussuklaiden makeutuksessa on käytetty joko taateleita tai luomuerytritolia, joka ei vaikuta verensokeriin. 100 % kaakaota sisältävän uutuuden ainesosaluettelo on lyhykäisyydessään vaikuttava – vain kaakaota ja kaakaovoita eli täyttä tavaraa. Maku on korkeasta kaakaopitoisuudesta huolimatta pehmeä ja täyteläinen; tämä johtuu käytetyn Criollo-kaakaolajikkeen korkeasta laadusta.

Benjamissimon suklaat sopivat erinomaisesti lahjaideaksi laatua ja eettisyyttä arvostaville.

Benjamissimo-suklaiden suositushinta on n. 4 € ja ne ovat saatavilla Ruohonjuuren myymälöistä.

“Save the earth, it´s the only planet with chocolate!” -Benjamissimo

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö