Ohita
Huomaamaton Compeed® Huuliherpeslaastari parantaa nopeasti.
Huomaamaton Compeed® Huuliherpeslaastari parantaa nopeasti.

Tiedote -

Huomaamaton Compeed® Huuliherpeslaastari auttaa sosiaalisesti ikävällä hetkellä

Huuliherpes on yleinen mutta hävetty vaiva

Huuliherpes on yleinen vaiva. Eri arvioiden mukaan 25-60 % aikuisista suomalaisista kantaa herpesvirusta. Jotkut tosin tietämättään. Yleensä huuliherpesinfektio puhkeaa muutaman kerran vuodessa esimerkiksi flunssan aikana, jolloin vastustuskyky on alentunut. Huuliherpesinfektio saattaa kuitenkin uusiutua myös useammin tai harvemmin.

Yksi yhteinen nimittäjä monille naisille on kuitenkin se, että huuliherpes mielletään hyvin leimaavaksi. Kuluttajat kertovat tunteistaan esimerkiksi näin:

“Se on virus, se on tarttuva, se on ruma, kivulias, turhauttava ja todellinen itsetuntosyöppö” 1

“Tunnen itseni omaksi itsekseni vasta kun se on kokonaan parantunut” 1

Siksi huuliherpeksen peittäminen itseltä ja muiden katseilta, on helpottavaa infektion aikana. Tämä auttaa keskittymään muihin asioihin, jolloin ikävät tuntemukset jäävät vähemmälle. Me tiedämme tämän, sillä kliinisessä tutkimuksessa 2

  • 80 % kertoi, että Compeed® Huuliherpeslaastari auttoi vähentämään huuliherpesinfektioon liittyvää sosiaalista ahdistuneisuutta
  • 87% kertoi, että Compeed® Huuliherpeslaastari teki infektiosta ”siedettävämmän”.

Huomaamaton Compeed® Huuliherpeslaastari tehoaa heti ensimmäisestä oireesta alkaen ja kaikkien vaiheiden läpi estäen huuliherpeksen pahenemisen ja nopeuttaen paranemista.

  • Ultraohuen laastarin sisältämät hydrokolloidihiukkaset imevät ylimääräisen kosteuden haavaumasta. Tämä nopeuttaa paranemista ja luo ihanteellisen kostean ympäristön, joka ehkäisee arven ja ruven syntymistä.
  • Osittain läpäisevä kalvo antaa haavan hengittää samalla, kun se suojaa haavaa ulkopuolisilta epäpuhtauksilta, kuten lialta ja bakteereilta. Toisaalta laastari suojaa virusta leviämästä.
  • Erittäin hyvän pidon ja ulospäin ohenevien reunojen ansiosta Compeed joustaa liikkeen mukana ja pysyy paikallaan jopa 12 tuntia.
  • Läpikuultava laastari sulautuu ihoon ja on todella huomaamaton.
  • Laastarin päälle voi laittaa meikkiä

Huomaamattomat ja nopeasti parantavat Compeed® Huuliherpeslaastarit ovat saatavilla verkkoapteekeista ja apteekeista kautta maan!

Tuotetietoa:

  • Pakkauksessa on 15 laastaria
  • Kuluttajahinta n. 11 €
  • Laastarit eivät sisällä vaikuttavia aineita (lääkeaineita) vaan teho perustuu hydrokolloiditeknologiaan
  • Vegaaninen.

1 The Harris poll 2011

2 T. Karlsmark, Clinical investigation report DK034CP, 2005.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö