Ohita
Naturdiet uutuudet – Naturdiet Shake Manteli-Marja ja Naturdiet Shake Hasselpähkinä-Kaakao juomat

Tiedote -

Naturdiet uutuudet – Naturdiet Shake Manteli-Marja ja Naturdiet Shake Hasselpähkinä-Kaakao juomat

Säännöllisen ateriarytmin ylläpitäminen voi olla kiireessä vaikeaa. Lounas on saattanut jäädä väliin ja illalla tekisi mieli syödä jääkaappi tyhjäksi tai napata vauhdissa vaikkapa vain suklaapatukka. Herkullisilla Naturdiet- uutuuksilla pystyy helposti välttämään nämä tilanteet.

Naturdiet Shake juomat sopivat paitsi laihduttamiseen myös normaalipainon ylläpitoon sekä ovat kätevä tapa saada nopea ja terveellinen ravinto kiireisenä päivänä. Ne ovat terveellisempi vaihtoehto kuin rasvainen ruoka ja naposteltavat herkut. Niistä saa energiaa vain 150cal, ne pitävät pitkään kylläisinä sekä sisältävät monipuolisesti ravintoaineita. Naturdiet on lääketehtaan kehittämä erittäin hyvänmakuinen niukkaenerginen ravintosarja painonhallintaan.

UUTTA: Naturdiet Shake –juomiin (VLCD) on tullut kaksi uutuutta; Manteli-Marja sekä Hasselpähkinä-Kaakao. Manteli-Marja Shake saa ihanan täyteläisen makunsa mantelijuomasta ja marjoista. Hasselpähkinä-Kaakao Shaken pohjana on makoisa hasselpähkinäjuoma. RTD Shake Ready to drink-juomat ovat heti valmiita nau­tittavaksi. Hyvänmakuiset valmisjuomat laihdutukseen, painonhallintaan tai fiksummaksi välipalaksi. Shake-juomat ovat täyttäviä ja sisältävät runsaasti proteiinia. Niillä voidaan korvata kaikki päivän ateriat tai osa päivän aterioista muun ruokavalion yhteydessä. Uutuustuotteet ovat maidottomia, mutta sisältävät maitoproteiinia.

Naturdiet Shake Manteli-Marja mantelipohjainen juoma

150 kcal / 330 ml Proteiinia 13 g/annos, hiilihydraatteja 11 g/annos, josta laktoosia 0,2g. Käyttö ainoana ravinnonlähteenä (ruokava­lionkorvikkeena), annostus: naiset 5, miehet 5 juomaa/vrk. Sisältää gluteenia, maitoa, mantelia ja vehnää (gluteenia alle 20 ppm)

Naturdiet Shake Hasselpähkinä-Kaakao hasselpähkinäpohjainen juoma.

150 kcal / 330 ml Proteiinia 13 g/annos, hiilihydraatteja 11 g/annos, josta laktoosia 0,2g. Käyttö ainoana ravinnonlähteenä (ruokava­lionkorvikkeena), annostus: naiset 5, miehet 5 juomaa/vrk. Sisältää gluteenia, maitoa, hasselpähkinää ja vehnää (gluteenia alle 20 ppm).

Naturdiet sarjasta löytyy shake juomien lisäksi smoothieita sekä patukoita.

Hinta: n. 1,90 € Saatavuus: Päivittäistavarakaupat kautta maan

Naturdiet - fiksua ja maukasta painonhallintaa!

Lisätiedot ja tuotenäytteet: paivi.leino@midsona.fi

Aiheet

Kategoriat


Midsona on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon toimialallamme sekä edustamiimme hyvin tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö