Ohita
Herkulliset Friggs maissisnacksit löytyvät kahdessa maussa: ihastuttava Popcorn ja miedosti tulinen Chili-Juusto
Herkulliset Friggs maissisnacksit löytyvät kahdessa maussa: ihastuttava Popcorn ja miedosti tulinen Chili-Juusto

Tiedote -

Ihastuttavat Friggs maissisnack uutuudet - terveellisempään herkutteluun!

Elämä on nykyisin usein hektistä ja liikumme päivän aikana paikasta toiseen. Välipaloja syödään päivän mittaan ehkä usemman kerran. Myös herkuttelu on osa arkea. Monet kuluttajat kaipaavat kuitenkin terveellisempiä vaihtoehtoja ja terveellinen snacking onkin kasvussa. Erityisesti tietoiset nuoret kaipaavat terveellisempiä vaihtoehtoja, mutta eivät halua tinkiä mausta. Nuoret vaikuttavat myös vahvasti koko perheen ostokäyttäytymiseen.

Friggs tuo nyt markkinoille sipsimakujen inspiroimat minimaissikakut, jotka on pakattu käteviin 40g kerta-annos pusseihin. Maissisnacksit löytyvät ihastuttavan Popcornin ja miedosti tulisen Chili Juuston makuisina. Maissisnacksit ovat kevyempi vaihtoehto – niitä ei ole uppopaistettu kuten monet sipsit. 

Kokeile ja ihastu!

Kategoriat


Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja haluamme olla markkina-alueemme yksi johtavista yrityksistä hyvinvoinnin ja terveyden saralla. Tarjoamme kattavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita arjen ja juhlan hetkiin. Midsona konsernissa työskentelee Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Suomessa yhteensä n. 700 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli n. 312M€. 

Tuotteemme ovat saatavilla päivittäistavarakaupoissa, tavarataloissa, apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa. www.midsona.fi

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö