Ohita
Carmolis Yrttisuihke
Carmolis Yrttisuihke

Tiedote -

Kätevä Carmolis Yrttisuihke karkottaa kevätpölyt kurkusta

Kevään tullen niin siite- kuin katupölykin vaivaavat monia - kurkku käheytyy ja hengitystiet tukkeutuvat. Nopea apu löytyy kuitenkin pienestä kätevästä spraypullosta.

Carmolis Yrttisuihke on kätevä, suihkemuotoon pakattu versio perinteisistä, arvostetuista Carmolis Yrttitipoista. Suihkemuodossa Yrttitipat kulkevat helposti mukana, myös reissuilla. Sametin ohut suihkaus levittyy suuhun tasaisesti ja vaikuttaa välittömästi suussa, nielussa ja ylemmissä hengitysteissä. Suihke raikastaa tehokkaasti hengityksen, kirkastaa äänen ja selvittää kurkun. Yrttisuihke sopii erinomaisesti esimerkiksi pitkiin palaveriputkiin, paljon puhuville tai vaikkapa laulajille.

Carmoliksen teho perustuu ainutlaatuiseen karmeliittamunkkien 1600-luvulla kehittämään Carmolis-yrttiyhdistelmään eli 11 tunnetun rohdosyrtin eteeriseen öljyyn: piparminttu (mentoli), laventeli, kaneli, neilikka, sitruunamelissa, muskotti, salvia, sitruunaruoho, anis, sitruuna ja timjami. Munkit hyödynsivät luostariapteekissaan Kaukoidän lääkekasvimaailman oppeja ja niiden pohjalta syntyi myös maailmanlaajuisesti tunnettujen Carmolis Yrttitippojen resepti.

Carmolis Yrttisuihkeen löydät apteekeista, terveystuotekaupoista ja tavarataloista. Sen suositushinta on n. 12 €.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö