Ohita
KÄYNTIKORTTINA VALKOINEN HYMY - IWHITE DARK STAINS AUTTAA PÄÄSEMÄÄN EROON HAMPAIDEN TUMMENTUMISTA

Tiedote -

KÄYNTIKORTTINA VALKOINEN HYMY - IWHITE DARK STAINS AUTTAA PÄÄSEMÄÄN EROON HAMPAIDEN TUMMENTUMISTA

Joidenkin henkilöiden hampaat ovat luonnostaan tummemmat kuin muiden, mutta vaikka hampaasi olisivatkin alunperin olleet varsin valkoiset, ne voivat vuosien saatossa tummua tai hampaat voivat värjääntyä tupakanpolton tai esim. kahvin, teen tai punaviinin käytön vuoksi.

iWhite Dark Stains on suunniteltu erityisesti kahvin, teen, tupakan ja viinin aiheuttamien tummien tahrojen estämiseen ja poistamiseen.

White Dark Stains on helppokäyttöinen ja turvallinen hampaiden valkaisutuote, jossa on käytetty uutta Dark Pigment Adsorption -menetelmää. Menetelmä perustuu kapseloitujen aktiivihiilimikrohelmien voimakkaaseen sitomiskykyyn. Aktivoituessaan nämä mikrohelmet sitovat itseensä, neutraloivat ja poistavat tummat värjäytymät ja pahanhajuisen hengityksen, jotka johtuvat tupakoinnista tai teen, kahvin ja punaviinin nauttimisesta. iWhite Dark Stains ehkäisee myös värjäytymien syntymistä.

Hygieenisesti pakatut muotit sopivat kaikille ja niihin on valmiiksi täytetty sopiva määrä valkaisugeeliä. Pakkaus koostuu 6 käyttövalmiista valkaisumuotista. Käyttöä varten ei tarvitse keittää muotteja, käyttää ruiskuja tai harjoja, mitata oikeaa geelimäärää, käyttää erikoishammastahnoja tai hammashuuhteita. Vain 20 minuutin käsittely päivässä kotona riittää, ja hampaasi voivat vaalentua jopa 8 sävyn verran. Parhaimman mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme valmisteen käyttöä kolmena peräkkäisenä päivänä. Tämän jälkeen voit parantaa tulostasi käyttämällä tuotetta aina silloin tällöin tarpeen mukaan halutessasi.

Valkaisumuotit valmistetaan pehmeästä läpinäkyvästä materiaalista, jotta suukappaleet olisivat mahdollisimman joustavia
Tämän ansiosta paine, joka on yksi valkaisureaktion tärkeimmistä katalysaattoreista, on ihanteellinen ja se työntää aktiivista geeliä hampaiden pintaan parhaan valkaisutuloksen saavuttamiseksi. Muotit on suunniteltu sekä hampaiden etu- että sisäpinnan valkaisemiseksi. Tämä on tärkeää, koska hampaat ovat läpikuultavia ja sisäpinnoilla olevat värjäytymät voivat kuultaa edestä

Ominaisuudet

  • Kliinisesti osoitettu, välittömästi hampaita valkaiseva teho.
  • Jopa 8 sävyä valkoisemmat hampaat
  • 100 % turvallinen ja vetyperoksiditon
  • Tehokas värjäytymien poisto.
  • Vahvistaa hampaita.
  • Vahvistaa kiillettä
  • Helppokäyttöinen - ilman esivalmisteluja; käyttövalmiit muotit.
  • Miellyttävä käyttää: Pehmeät ja läpinäkyvät muotit, jotka sopivat kaikille.
  • Valkaisee sekä hampaiden etu- että sisäpinnat.

Pakkaus sisältää

6 valmiiksi täytettyä ja käyttövalmista iWhite Dark Stains valkaisumuottia.

Vaikutusta voi tehostaa käyttämällä päivittäin iWhite Dark Stains hammastahnaa.

iWhite Dark Stains kit 6 x 0,8 g suositusovh: 34,90 €

iWhite Dark Stains hammastahna 75 ml suositusovh: 10,70 €

Apteekeista kaikki maan,

Tuotenäytteet ja lisätiedot: Tuotepäällikkö Kaisa Mikkola

kaisa.mikkola@midsona.fi

Aiheet

Kategoriat


Midsona on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon toimialallamme sekä edustamiimme hyvin tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö