Ohita
Kirkasta katseesi uusilla Drop it - silmätipoilla! Apua kuiville ja punoittaville silmille

Tiedote -

Kirkasta katseesi uusilla Drop it - silmätipoilla! Apua kuiville ja punoittaville silmille

Silmien kuivuus on hyvin yleinen oire. Kyynelnesteen eritystä vähentävät esimerkiksi ikä ja naisilla hormonaaliset tekijät. Silmissä tuntuu kirvelyä, kutinaa ja polttelua. Tuuli, kuiva huoneilma, allergiat ja katupöly pahentavat oireita. Myös näyttöpäätetyöskentely, älylaitteet ja koneellinen ilmastointi saattavat lisätä silmien kuivuutta.

Kuivien silmien hoitoon kuuluu kuivuutta aiheuttavia tekijöiden välttäminen sekä kosteuttavien silmätippojen käyttö. Suomalaisista naisista 14 % käyttää kosteuttavia silmätippoja jopa päivittäin ja 17 % säännöllisesti. Miehillä vastaavat luvut ovat 5 % ja 14 %. Päivittäinen käyttö kasvaa iän myötä.

Päivittäistavarakaupoista sekä terveyskaupoista löytyvät korkealaatuiset ja edulliset Drop it -silmätipat tarjoavat apua sekä kuiville että punoittaville silmille.

Drop it Dry eyes kuiville silmille -silmätipat voitelee ja kosteuttaa silmiä Aloe veran ja natriumhyaluronaatin avulla. Tipat auttavat lievittämään liiallisesta altistumisesta kuivalle huoneilmalle, auringonvalosta, tuulesta ja ilmansaasteista aiheutuvaa silmien kuivumista. Voidaan käyttää myös piilolinssien kanssa.

Drop it Red eyes kirkastava silmätippa punoittaville silmille voitelee, kosteuttaa ja kirkastaa silmiä luonnollisen ahosilmäruohon ja kamomillauutteen avulla. Tipat lievittävät silmien punoitusta, johon usein liittyy kutinaa, kirvelyä ja roskan tunnetta silmässä. Voidaan käyttää myös piilolinssien kanssa.

Saatavana huhti-toukokuussa Life-Terveyskaupoista ja muista hyvin varustelluista terveyskaupoista, Tokmanni-tavarataloista ja Veljekset Keskiseltä.

Suositus OVH: 6,90 – 7,90 €

Lisätiedot ja tuotenäytteet: kaisa.mikkola@midsona.fi

Aiheet

Kategoriat


Midsona on Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin.

Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. - Kaikkine keskiössä sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita.

 

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö