Ohita
KUIVA HUONEILMA JA PÄÄTETYÖ KUIVATTAA JA RASITTAA SILMIÄ? UUDET DROP IT KOSTEUTTAVAT SILMÄTIPAT KUIVILLE JA PUNOITTAVILLE SILMILLE

Tiedote -

KUIVA HUONEILMA JA PÄÄTETYÖ KUIVATTAA JA RASITTAA SILMIÄ? UUDET DROP IT KOSTEUTTAVAT SILMÄTIPAT KUIVILLE JA PUNOITTAVILLE SILMILLE

Ilmojen kylmetessä myös koneellinen ilmastointi lisääntyy ja se tuntuu erityisesti silmissä. Oireita ovat mm. kirvely, kutina ja polttava tunne.

Myös näyttöpäätetyöskentely ja älylaitteet saattavat lisätä silmien kuivuutta. Etätyössä silmiä voi rasittaa tietokoneen pieni ruutu.

Naisilla hormonaaliset tekijät kuten vaihdevuodet saattavat tuoda mukanaan silmien kuivuuden ihan uutena vaivana.

Kuivuuden lisäksi silmät voivat myös punoittaa ja siihen liittyy myös usein roskan tunne silmässä ja muut ärsytysoireet.

Päivittäistavarakaupoista sekä terveyskaupoista löytyvät korkealaatuiset ja edulliset Drop it -silmätipat tarjoavat apua sekä kuiville että punoittaville silmille.

Drop it Dry eyes silmätipat voitelee ja kosteuttaa silmiä Aloe veran ja natriumhyaluronaatin avulla.

Auttaa lievittämään liiallisesta altistumisesta kuivalle huoneilmalle, auringonvalosta, tuulesta ja ilmansaasteista aiheutuvaa silmien kuivumista

Voidaan käyttää myös piilolinssien kanssa.

Drop it Red eyes kirkastava silmätippa voitelee, kosteuttaa ja kirkastaa silmiä luonnollisen ahosilmäruohon ja kamomillauutteen avulla.

Lievittää silmien punoitusta, johon usein liittyy kutinaa, kirvelyä ja roskan tunnetta silmässä. Voidaan käyttää myös piilolinssien kanssa.

Jälleenmyyjät: Prisma, Life-Terveyskaupat ja muut hyvin varustellut terveyskaupat, Tokmanni-tavaratalot, Veljekset Keskinen, Minimani, Pick n Pay ja Kärkkäinen.

Suositus OVH: 6,90 – 7,90 €

Lisätiedot ja tuotenäytteet: kaisa.mikkola@midsona.fi

Aiheet

Tunnisteet


Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on Eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin.

Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. - Kaikkine keskiössä sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita.

Löydät tuotteitamme päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö