Ohita
Tyrniöljy hoitaa limakalvojasi
Tyrniöljy hoitaa limakalvojasi

Tiedote -

Kuivat limakalvot? Suomen suosituin Omega7-tuotesarja auttaa

Talven lähestyessä moni tuntee kylmyyden ikävän vaikutuksen limakalvoillaan. Nenä, silmät, suu ja intiimialue saattavat muuttua kuiviksi kuin hiekkapaperi. Ilmiö on epämiellyttävä eikä aivan harmitonkaan, mutta siihen on olemassa kliinisesti tutkittu apu.

Ihmiskehossa on noin 200 m² limakalvoja, joiden hyvinvointia ei tule ajatelleeksi ennen kuin ne pääsevät kuivumaan. Limakalvo-ongelmat ilmenevät usein ikävänä kuivuuden tunteena silmissä, nenässä, suussa tai intiimialueilla. Kuivumiseen voivat kylmän ilmanalan lisäksi vaikuttaa myös erilaiset lääkitykset, allergiat, vaihdevuodet, ikääntyminen, stressi tai puutteellinen ravitsemus. Kuivuminen on epämiellyttävää, mutta se voi vaikuttaa esimerkiksi myös vastustuskykyyn. Limakalvojen tärkeimpiä tehtäviä on nimittäin suojata elimistöä taudinaiheuttajilta.

Tyrniöljystä limakalvoille suurin hyöty – kun se on oikein käsitelty
Runsaasti omegarasvahappoja sisältävän tyrniöljyn on todettu olevan limakalvoille erityisen ravitseva ja hoitava öljy. Tyrnimarjoja sellaisinaan syötynä sen siementen öljyn imeytyminen jää usein puutteelliseksi - ruuansulatuksemme ei saa pilkottua siemeniä. Suurimman hyödyn tyrniöljystä saa valitsemalla valmisteen, jossa tyrnin kaikki hyvät ominaisuudet ovat tallella. Vain Omega7™-tuotteissa käytetyssä kliinisesti tutkitussa SBA24®-kaksoistyrniöljyssä on yhdistetty hellävaraisella uuttomenetelmällä molemmat tyrnimarjan sisältämät ravitsevat öljyt – marjan hedelmälihan ja siementen öljy.

Omega7™ on Suomen suosituin
Ainutlaatuista SBA24® -kaksoistyrniöljyä löydät Omega7™-tuotesarjasta, joka on ollut Suomen suosituin jo 25 vuoden ajan. Suomessa valmistetusta Omega7™-tuotesarjasta löydät limakalvoille tärkeät rakennusaineet niin kapseleina kuin nestemäisenäkin valmisteena, ja ne sopivat myös vegaaneille.

Omega7™-tuotteet, kapselit ja nestemäisen öljyn, löydät apteekeista ja terveyskaupoista kautta maan. Omega7™-tuotesarjalla on Avainlippu-merkki.

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö