Ohita
Kurpitsaista tunnelmaa syksyyn

Tiedote -

Kurpitsaista tunnelmaa syksyyn

Yogi Tean uusi kausimaku Pumpkin chai vahvistaa Yogin chai-valikoimaa. Yogi Tean kausimaut ovat saavuttaneet suuren suosion kuluttajien keskuudessa. Syksyn kausimaku on herkullinen ja syksyinen yhdistelmä kurpitsaa, raikasta inkivääriä ja appelsiinia sekä chai-mausteita, kuten kanelia ja kardemummaa. Maku on pehmeä ja täyteläinen.

Halloween on monelle syksyn kohokohta ja Pumpkin Chai sopii hyvin sekä juhlapöytään, että syksyn pimeneviin iltoihin.

Pumpkin chai, kuten kaikki Yogi Tean tuotteet, valmistetaan luomusertifioiduista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä aromeja. Yogi Tea -juomien juuret ovat ayurvedisessä perinteessä auttaen ihmisiä elämään onnellisesti, terveellisesti ja tietoisina ympäröivästä maailmasta. Yogi Tea tutkii jatkuvasti uusia käytäntöjä uudistaakseen maaperää ja vähentääkseen ilmastonmuutoksen vaikutuksia.

Pumpkin chain suositushinta on noin 4,50 €.

Aiheet


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö