Ohita
Mausteinen ja lämmittävä Yogi Tea Maca Chai syksyn pimeneviin iltoihin
Mausteinen ja lämmittävä Yogi Tea Maca Chai syksyn pimeneviin iltoihin

Tiedote -

Makea, mausteinen ja lämmittävä Yogi Tea uutuus Maca Chai syksyn pimeneviin iltoihin

Klassinen chai tee uudella twistillä: Yogi Tea Maca Chai. Makea, mausteinen ja lämmittävä.

YOGI TEA® –juomien juuret ovat ayurvedisessä perinteessä. YOGI TEA® -ayurvediset juomat auttavat ihmisiä elämään onnellisesti, terveellisesti ja tietoisina ympäröivästä maailmasta. YOGI TEA® on aina luomua ja luomuviljellyt raaka-aineet on yhdistelty aikamme ihmisten tarpeisiin sopiviksi.

Nyt uutuutena Maca chai - herkullinen, energinen seos macaa, guaranaa ja chai-mausteita. Rikas ja vivahteikas makuelämys energiseen päivään. Maca on ravinteikaana pidetty juurikasvi ja sitä on käytetty kasvin kotimaassa Perussa tuhansia vuosia. Maca sisältää amonihappoja, kasvissteroleja ja mineraaleja.

Kokeile kultaisena maitona!

Keitä teepussi maidossa (100˚C)

Anna hautua 5 minuutin ajan

Jos haluat makeutta intialaiseen tapaan, lisää esimerkiksi sokeria

Lue lisää: www.yogitea.com

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö