Ohita
Miwana -nenäsumutteet limakalvojen kuivuuteen ja tukkoisuuteen
Miwana -nenäsumutteet limakalvojen kuivuuteen ja tukkoisuuteen

Tiedote -

Miwana-nenäsumutteet nenän limakalvojen kuivuuteen ja tukkoisuuteen

Suuri osa suomalaisista kärsii kuivasta nenästä varsinkin kausiluontoisesti. Kuiva nenä johtuu limakalvojen kuivumisesta. Varsinkin talvella sähkölämmityksen aiheuttama kuiva huoneilma ja pakkanen aiheuttavat nenän kuivumista ja ikäviä oireita mm. kutinaa, kirvelyä ja arkuutta sekä nenän tukkoisuutta. Naisilla myös hormonaaliset tekijät voivat vaikuttaa nenän limakalvoihin ja kuivattaa niitä. Kuivista nenän limakalvoista kärsivän pitäisi aloittaa nenän hoitaminen suolaliuoksella puhdistamisella. Nenän puhdistamisen voi tehdä joko käyttämällä sumutetta tai nenäkannua. Jos nenän kuivuudesta kärsii jatkuvasti, on hyvä valita tuote, joka on sopiva jatkuvaan käyttöön. Suomalaisista naisista jopa 31 % käyttää nenäsuihkeita kausiluontoisesti ja 7 % kuukausittain, 5 % päivittäin. Suomalaisilla miehillä vastaavat luvut ovat 19 %, 7 % ja 5 %.

Nenäsuihkeita on kahteen erilaiseen tarpeeseen: Kosteuttava Miwana Naturell 30ml on nenän luonnollinen puhdistaja ja sen suolapitoisuus 0,9 % on ihanteellinen kehon omalle suolapitoisuudelle. Tämä tekee nenän limakalvojen hoidosta erittäin miellyttävää. Miwana Naturell sopii kaikenikäisille imeväisikäisestä lähtien ja sitä voi käyttää päivittäin vuoden ympäri.

Miwana Naturell Plus 30ml helpottaa tilapäistä limakalvojen turvotusta ja sen suolapitoisuus on sama kuin valtamerissä 3,5 %. Miwana Naturell Plus on hypertoninen eli sen suolapitoisuus on korkeampi kuin kehon nesteiden suolapitoisuus, minkä ansiosta se vetää nestettä turvonneesta limakalvosta. Miwana Naturell Plus on erinomainen tuote esimerkiksi vilustumisen, allergian tai raskauden aiheuttamaan nenän limakalvojen turvotukseen. Miwana Naturell Plus voi vähentää avaavien nenäsumutteiden käytön tarvetta eikä se aiheuta riippuvuutta. Miwana Naturell Plus sopii aikuisille ja alkaen 3-vuotiaille lapsille.

Molemmat tuotteet ovat säilöntäaineettomia.

Luonnollisen hellävaraiset ja edulliset Miwana-nenäsuihkeet ovat saatavilla päivittäistavarakaupoista sekä hyvinvarustelluista terveyskaupoista.

Suositus OVH: 5,90 – 6,90 €

Aiheet

Tunnisteet


Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on Eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin.

Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. - Kaikkine keskiössä sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita.

Löydät tuotteitamme päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö

Liittyvä sisältö