Ohita
​​MOVO RUUSUNMARJAJAUHE - TUTKITUSTI JOUSTOA NIVELIIN!

Tiedote -

​​MOVO RUUSUNMARJAJAUHE - TUTKITUSTI JOUSTOA NIVELIIN!

Tanskan Langelandin alueen tunnettu Hyben Vital -ruusunmarja sisältää ainoana lajikkeena runsaasti GOPO®-galaktolipidiä, joka auttaa säilyttämään nivelten liikkuvuutta. Sen kylmäkuivatusprosessi on patentoitu. Tieteellisissä tutkimuksissa Hyben Vital -ruusunmarjajauhe lievitti tulehdusta ja kipua, sekä kohensi nivelpotilaiden elämänlaatua jo kolmessa viikossa.

MOVO ruusunmarjajauhe sisältää myös luontaisesti C-vitamiinia, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä. C-vitamiini edistää lisäksi normaalia kollageenituotantoa, jolla on merkitystä ruston normaalissa toiminnassa. MOVO sisältää koko ruusunmarjan, myös siemenet. Tuotannossa ei lisätä mitään eikä mitään oteta pois. MOVO on 100 % luonnontuote ja sen taustalla on erityinen tarina.

MOVOn tarina

Tanskan Langelandissa asuva maanviljelijä Erik Hansen huomasi niveltensä voivan paremmin, kun hän kesäaikaan nautti tuoreita ruusunmarjoja. Saadakseen ruusunmarjaa ympäri vuoden Erik kehitti hellävaraisen kylmäkuivatusmenetelmän säilyttääkseen tuoreen ruusunmarjan hyvät ominaisuudet.Erik jakoi ruusunmarjajauhetta tutuille ja sukulaisille ja näin ruusunmarjajauheen käyttäjäkunta laajeni. Tyytyväisiltä käyttäjiltä Erik sai yli 5000 kiitoskirjettä. Palautevyöry sai tutkijat kiinnostumaan Langelandin ruusunmarjasta.

Kolmen vuoden perusteellisen klinikka- ja laboratoriotyön jälkeen tunnistettiin GOPO®-galaktolipidi, jota esiintyy runsaana tässä ruusunmarjalajikkeessa. Kööpenhaminan yliopisto, Rikshospitalet ja Tanskan maataloustutkimus ovat selvittäneet Langelandin ruusunmarjan kykyä ylläpitää nivelten liikkuvuutta. Tuloksena syntyi yli kolmekymmentä tieteellistä raporttia ja seitsemän julkaistua tutkimusta. GOPO®-pitoisen ruusunmarjan on havaittu edistävän selän, olkapäiden, käsien, lonkkien ja polvien nivelten liikkuvuutta.

Tuotteen edut

  • MOVO valmistetaan Langelandin alueen ruusunmarjasta, joka ainoana sisältää runsaasti GOPO®-galaktolipidiä
  • Patentoitu valmistusmenetelmä
  • Parantaa nivelten liikkuvuutta
  • Lievittää tulehdusta ja kipua¹)
  • Vähentää särkylääkkeiden tarvetta – nivelrikkopotilailla jopa 50 %²)
  • Kohentaa nivelpotilaiden elämänlaatua (unenlaatu, mieliala, jäykkyys) sekä helpottaa arjessa selviytymistä (kävely, pukeutuminen, ylösnousu jne.)³)
  • 67% huomasi muutoksen jo kolmessa viikossa³)

¹)Schwager et.al. BMC Complementery and Alternative medicine 2011, 11:105 http://www.biomedcentral.com/1472-6882/11/105

²)2013 Kaj Winther et.al. http://www.scirp.org/journal/ojra

³) O.Warholm et al. Department of Orthopaedis Surgery, Vestfold Central Hospital, Tonsberg, Norway

MOVO -ruusunmarjajauhe 200 g

Suositushinta: n. 28 €

Terveyskaupoista ja apteekeista

Aiheet

Kategoriat


Midsona on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon toimialallamme sekä edustamiimme hyvin tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö