Ohita
NAISNERGIAA NESTEMÄISESTÄ VITAMIINIVALMISTEESTA

Tiedote -

NAISNERGIAA NESTEMÄISESTÄ VITAMIINIVALMISTEESTA

Mivitotal Kvinna on nestemäinen ja hyvin imeytyvä vitamiini- ja kivennäisainevalmiste, joka on kehitetty erityisesti tukemaan naisten veriarvoja ja henkistä suorituskykyä sekä tukemaan hiusten, kynsien ja ihon terveyttä. Mivitotal Kvinna sisältää 12 tärkeää vitamiinia ja 9 kivennäisainetta koko kehon hyvinvoinnille joka päivä. Mivitotal Kvinnan voi myös sekoittaa smoothieen tai mehuun – voimia päivään antava energiadrinkki on valmis! Mivitotal Kvinna on raikkaan ananaksen makuinen.

Rauta on naisille tärkeää erityisesti kuukautiskierron takia, koska rauta edistää punasolujen ja hemoglobiinin normaalia tuotantoa. C-vitamiini edistää raudan imeytymistä ja suojaa soluja hapetusstressiltä sekä edistää normaalia kollageenin tuotantoa ihon ja hiusten hyvinvoinnin tueksi.

Pantoteenihappo (B5-vitamiini) tukee normaalia henkistä suorituskykyä.B12-vitamiini ja magnesium auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. A-vitamiini ja biotiini tukevat limakalvojen hyvinvointia. A-vitamiini edistää myös normaalia rauta-aineenvaihduntaa.

Sinkki edistää hiusten, kynsien ja ihon normaalia terveyttä. Lisäksi Mivitotal Kvinna sisältää L-arginiinia, L-tyrosiinia, L-proliinia, mangaania, booria ja koentsyymi Q10:a. Arginiini tuottaa typpioksidia joka vaikuttaa positiivisesti verenkiertoon, myös ääreisverenkiertoon. Arginiinia käytetään myös helpottamaan väsymystä ja parantamaan stressinsietokykyä.

L-Tyrosiini on tärkeä mm. kilpirauhashormonin muodostumiselle ja se on myös mielialaa nostavan dopamiinin esiaste. L-proliinin avulla keho pystyy muodostamaan tukikudosta (kollageenia) yhdessä C-vitamiinin kanssa. Proliinia käytetään erilaisissa nivelvaivoissa ja urheiluvammoissa. Koentsyymi Q10 eli ubikinonia esiintyy ihmisen kaikissa soluissa. Ubikinonipitoisuus on suurimmillaan 20-vuotiaana jonka jälkeen se hitaasti pienenee siten että noin 75-vuotiaana jäljellä on 25 % tuosta määrästä. Ubikinoni on tärkeä solujen energian tuotannossa.

Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 rkl (15-30 ml) päivittäin ruokailun yhteydessä. Voidaan sekoittaa veteen tai tuoremehuun. Ravistettava käytön yhteydessä. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 2 kuukautta.

Terveyskaupoista ja –osastoilta

SuositusOVH: 15,50 €

Lisätiedot ja tuotenäytteet: kaisa.mikkola@midsona.fi

Aiheet

Kategoriat


Midsona on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon toimialallamme sekä edustamiimme hyvin tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö