Ohita
NAISNERGIAA NESTEMÄISESTÄ VITAMIINIVALMISTEESTA

Tiedote -

NAISNERGIAA NESTEMÄISESTÄ VITAMIINIVALMISTEESTA

Mivitotal Kvinna on nestemäinen ja hyvin imeytyvä vitamiini- ja kivennäisainevalmiste, joka on kehitetty erityisesti tukemaan naisten veriarvoja ja henkistä suorituskykyä sekä tukemaan hiusten, kynsien ja ihon terveyttä. Mivitotal Kvinna sisältää 12 tärkeää vitamiinia ja 9 kivennäisainetta koko kehon hyvinvoinnille joka päivä. Mivitotal Kvinnan voi myös sekoittaa smoothieen tai mehuun – voimia päivään antava energiadrinkki on valmis! Mivitotal Kvinna on raikkaan ananaksen makuinen.

Rauta on naisille tärkeää erityisesti kuukautiskierron takia, koska rauta edistää punasolujen ja hemoglobiinin normaalia tuotantoa. C-vitamiini edistää raudan imeytymistä ja suojaa soluja hapetusstressiltä sekä edistää normaalia kollageenin tuotantoa ihon ja hiusten hyvinvoinnin tueksi.

Pantoteenihappo (B5-vitamiini) tukee normaalia henkistä suorituskykyä.B12-vitamiini ja magnesium auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. A-vitamiini ja biotiini tukevat limakalvojen hyvinvointia. A-vitamiini edistää myös normaalia rauta-aineenvaihduntaa.

Sinkki edistää hiusten, kynsien ja ihon normaalia terveyttä. Lisäksi Mivitotal Kvinna sisältää L-arginiinia, L-tyrosiinia, L-proliinia, mangaania, booria ja koentsyymi Q10:a. Arginiini tuottaa typpioksidia joka vaikuttaa positiivisesti verenkiertoon, myös ääreisverenkiertoon. Arginiinia käytetään myös helpottamaan väsymystä ja parantamaan stressinsietokykyä.

L-Tyrosiini on tärkeä mm. kilpirauhashormonin muodostumiselle ja se on myös mielialaa nostavan dopamiinin esiaste. L-proliinin avulla keho pystyy muodostamaan tukikudosta (kollageenia) yhdessä C-vitamiinin kanssa. Proliinia käytetään erilaisissa nivelvaivoissa ja urheiluvammoissa. Koentsyymi Q10 eli ubikinonia esiintyy ihmisen kaikissa soluissa. Ubikinonipitoisuus on suurimmillaan 20-vuotiaana jonka jälkeen se hitaasti pienenee siten että noin 75-vuotiaana jäljellä on 25 % tuosta määrästä. Ubikinoni on tärkeä solujen energian tuotannossa.

Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 rkl (15-30 ml) päivittäin ruokailun yhteydessä. Voidaan sekoittaa veteen tai tuoremehuun. Ravistettava käytön yhteydessä. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 2 kuukautta.

Terveyskaupoista ja –osastoilta

SuositusOVH: 15,50 €

Lisätiedot ja tuotenäytteet: kaisa.mikkola@midsona.fi

Aiheet

Kategoriat


Midsona on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon toimialallamme sekä edustamiimme hyvin tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö