Ohita
Naturdiet proteiinikahvi- terveellisempi vaihtoehto
Naturdiet proteiinikahvi- terveellisempi vaihtoehto

Tiedote -

Naturdiet avuksi painonhallintaan ja hyvinvointiin!

Leipäteksti:

Painonhallinnassa on tärkeää pitkäjänteisyys ja kärsivällisyys. Parhaiten onnistut, kun löydät painonhallinnalle syvemmän merkityksen. Mieti miksi se on tärkeää sinulle? Mitä painonhallinta ja hyvinvointi tarkoittaa sinulle? Mikä on se tunne, jonka haluat saavuttaa? Painonhallinnan onnistumisessa nämä vastaukset ovat tärkeitä.

Naturdiet tuotteet ovat loistavia kaikille, jotka haluavat pudottaa tai ylläpitää painoaan. Ne ovat herkullisen makuisia ja soveltuvat myös välipalaksi tai on-the-go lounaaksi kiireiseen päivään. Voit esimerkiksi syödä riittävän aamupalan, korvata lounaan Naturdiet tuotteella, syödä välipalaksi hedelmiä ja pähkinöitä ja illalla normaalin lämpimän ruoan. Naturdiet tuote sopii hyvin myös treenin jälkeen nautittavaksi.

Tuotteet sisältävät kaikki tarvitsemasi vitamiinit ja mineraalit ja täyttävät VLCD: n vaatimukset. VLCD-ruokavaliota (erittäin vähäenerginen dieetti) noudattavat voivat kattaa päivänsä ravinnontarpeen viidellä Naturdiet-tuotteella kolmen viikon ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit korvata tuotteilla turvallisesti aamiaisen, lounaan, välipalan sekä illallisen!

Lue lisää: www.naturdiet.fi

Kaupoista ympäri maan. Hyllyhinta n. 2€.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö