Ohita
Nopeavaikutteinen bertil´s NivelActive pitää nivelet liikkeessä

Tiedote -

Nopeavaikutteinen bertil´s NivelActive pitää nivelet liikkeessä

Erittäin nopeavaikutteinen, Suomessa kehitetty ja valmistettu bertil´s NivelActive sopii erinomaisesti aktiivisen elämän tueksi. Vaikutuksen voi havaita jopa 5 vuorokaudessa. Tämä tekee tuotteesta yhden markkinoiden nopeavaikutteisimmista nivelvalmisteista.

bertil´s NivelActiven patentoitu ja kliinisesti tutkittu Ovomet® -munamembraaniuute sisältää luontaisesti runsaan yhdistelmän nivelten hyvinvoinnille tärkeitä ravintoaineita, kuten kondroitiinisulfaattia, glukosamiinia, hyaluronihappoa, kollageenia ja elastiinia. Tuotteen mangaani edistää sidekudosten normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina.

Valmisteeseen huolella valikoidut kasviuutteet, Boswellia serrata ja pirunkynsi, täydentävät tuotteen nivelille laaditun koostumuksen ylläpitämällä nivelten normaalia hyvinvointia ja joustavuutta.

Monista muista niveltuotteista poiketen bertil’s NivelActive sopii myös ovo-vegetaristiseen ruokavalioon, sillä se ei sisällä liivatetta, kalaa tai äyriäisiä.

bertil´s NivelActiven löydät apteekeista ja terveyskaupoista kautta maan. 60 tabl. pakkauksen suositushinta on n. 20 €.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö