Ohita
Nyt voit tehdä ostamalla hyvää!

Tiedote -

Nyt voit tehdä ostamalla hyvää!

Midsona Finland Oy tukee suomalaisten metsien suojelua

Midsona Finland Oy lahjoittaa Earth Control -tuotemerkin markkinointikampanjan yhteydessä 10 000 euroa WWF:lle suomalaisten metsien suojeluun. WWF:n ja Earth Controlin yhteistyökampanja on esillä myymälöissä touko-heinäkuun ajan. Earth Control -valikoimaan kuuluu huolellisesti valikoituja pähkinöitä, siemeniä ja kuivattuja hedelmiä.

Ympäristön kannalta arjen tärkein valinta on kasvispainotteinen ruokavalio. Luonto- ja ilmastovaikutuksia on helppo pienentää kestävämmillä ruokavalinnoilla. Ympäristöystävällinen ja terveellinen ruokavalio koostuu kasviksista, juureksista, palkokasveista ja kestävästi kalastetusta kalasta. Viljatuotteita, marjoja, hedelmiä, pähkinöitä ja siemeniä olisi hyvä syödä riittävästi.

Pähkinät ja siemenet ovat erinomaisia kuidun ja kasvipohjaisen proteiinin lähteitä. Ne sisältävät runsaasti hyviä rasvoja, kivennäisaineita ja vitamiineja. Pähkinät ja siemenet ovat helppo ja nopea välipala ja terveellinen lisä resepteihin. Ohessa linkkejä Earth Controlin helppoihin ja maistuviin resepteihin.

https://www.earthcontrol.fi/reseptit/salaatit/spinatsalat/

https://www.earthcontrol.fi/reseptit/salaatit/hjertesalat-med-jordbar-pinjekerner-og-estragon/

https://www.earthcontrol.fi/reseptit/kokkailu/grillede-aubergineruller/

https://www.earthcontrol.fi/reseptit/aamiainen/hindbar-smoothie/

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö