Ohita
Patentoidut Probi-maitohappobakteerit nyt Suomessa!

Tiedote -

Patentoidut Probi-maitohappobakteerit nyt Suomessa!

Uusia tuulia maitohappobakteerimaailmasta! Tutkitut ja patentoidut Probi-maitohappobakteerit nyt Suomessa. 

Probin tarina alkoi 1980-luvulla Lundin yliopistollisessa sairaalassa Ruotsissa uraauurtavalla tutkimuksella, jossa selvitettiin voisiko ”oikean” suolistobakteerin käyttöönotto auttaa kriittisesti sairaita potilaita. Tutkimuksessa havaittiin, että vakavimmin sairailta potilailta puuttui bakteereita, joita löydettiin terveiltä. Kirurgi Bengt Jeppssonin johtamassa yhteistyötutkimuksessa löydettiin yksi nykypäivän tutkituimmista maitohappobakteerikannoista, LP299V®.


Tutkimus ja tuotekehitys ovat edelleen Probin lähtökohtia. Tuotteissa on: 

1. Kliinisesti tutkitut ja patentoidut kannat
2. Bakteerit, jotka säilyvät elävinä suolistokanavan läpi ja kiinnittyvät suolen limakalvoille.
3. Runsaasti hyödyllisiä eläviä maitohappobakteereita
4. Luvattu määrä eläviä bakteereita päiväyksen loppuun asti.


Bakteerit eivät ole samanlaisia ja siksi Probi-valmisteissa maitohappobakteeri on aina ilmoitettu kantaan saakka. Tämä kertoo tutkimuksesta, dokumentoinnista ja tuotteen laadusta. Esimerkkinä Probi Originalin sisältämä LP299V®, jonka suku on Lactobacillus, laji on plantarum, ja kanta on 299v.

Kaikki Probi-bakteerikannat ovat terveistä ihmisistä eristettyjä ja esimerkiksi Probi Originalin bakteerikanta LP299V® kertoo, että kanta on eristetty 299. tutkitusta näytteestä.

Tuotteita on kolme:

Probi Original on paras Probi vatsan hyvinvointiin. Tuote on FODMAP-sopiva ja vegaaninen. Päiväannos 1 kapseli sisältää 10 miljardia Lactobacillus plantarum 299v -maitohappobakteeria.

Probi Perhe on todellinen tehopakkaus vastustuskykyä koko perheelle. Päiväannos 1 purutabletti sisältää kahta maitohappobakteerikantaa, yhteensä 1 miljardin bakteerin verran: Lactobacillus paracasei 8700:2 ja Lactobacillus plantarum HEAL9 sekä lisänä foolihappoa ja D3- ja B12-vitamiineja. Pieni purutabletti on sitruksen makuinen ja sopii kaikille yli 3-vuotiaille.

Probi Activ 50+ on maitohappobakteeri luuston hyvinvointiin etenkin vaihdevuosi-ikäisille ja sitä vanhemmille naisille. Naisten luuston tiheys vähenee jyrkästi 40-60 ikävuoden välillä. Päiväannos 1 kapseli sisältää kolmea eri maitohappobakteerikantaa 10 miljardin bakteerin verran: Lactobacillus plantarum HEAL9, Lactobacillus plantarum HEAL19, Lactobacillus paracasei 8700:2 sekä D3-vitamiinia. 

Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia, sokerittomia, hiivattomia ja soijattomia. Nimestään huolimatta maitohappobakteerit eivät sisällä mitään maidon ainesosia kuten maitoproteiinia. 

Tuotteet ovat saatavilla apteekeista ja tavarataloista sekä verkkokaupoista. Hinnat vaihtelevat tuotteen ja pakkauskoon mukaan.

Aiheet

Kategoriat


Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on Eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin.

Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. - Kaikkine keskiössä sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita.

Löydät tuotteitamme päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö