Ohita
Kahvi ja proteiini samassa paketissa! Naturdiet Vanilla Latte proteiinikahvi on täyteläinen vaniljanmakuinen kahvijuoma.
Kahvi ja proteiini samassa paketissa! Naturdiet Vanilla Latte proteiinikahvi on täyteläinen vaniljanmakuinen kahvijuoma.

Tiedote -

Piristystä syksyyn - Vanilla Latte proteiinikahvi uutuus!

Vanilla Latte proteiinikahvi uutuus - Herkullinen mutta terveellisempi vaihtoehto kuluttajille!

Proteiinikahvit ovat saavuttaneet suuren suosion kuluttajien keskuudessa. Suomi on kahvi maa ja suomalaisista yli 90% juo kahvia päivittäin. Kulutamme vuodessa keskimäärin 1100 kupillista kahvia ja kahvijuomat myyvät ympäri vuoden.

Naturdiet-tuotteet ovat perinteisesti painonhallintatuotteita ja VLCD-ruokavaliota noudattavat, voivat kattaa päivänsä ravinnontarpeen viidellä Naturdiet-tuotteella kolmen viikon ajan. Tuotteet sopivat kuitenkin kaikille, jotka etsivät terveellisempää välipalaa kiireen keskellä. Sen sijaan, että nappaat mukaasi kiireessä suklaapatukan, voit kokeilla Naturdiet proteiinikahveja.

Kahvi ja herkku samassa paketissa! Naturdiet proteiinikahvit ovat valmiita juotavaksi, pitävät kylläisenä pitkään sekä maistuvat todella hyviltä! Lisäksi tuotteissa on mukana vitamiinit ja kivennäisaineet toisin kuin muissa kylmissä kahvijuomissa. Tuotteet sisältävät paljon makua, proteiinia (14 g. juomassa) ja kofeiinia (16 mg), mutta vain 150 kaloria kahvissa. Parhaimmillaan juomat ovat jääkaappikylminä.

  • Vanilla Latte on täyteläinen vaniljanmakuinen kahvijuoma.
  • Caffe Mocha on makea kahvijuoma, jonka makua täydentää kaakao.
  • Caramel Cappuccino on maukas karamellimainen kahvi.

Kaupoista ympäri maan. Hyllyhinta n. 2€.

Aiheet

Kategoriat


Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja haluamme olla markkina-alueemme yksi johtavista yrityksistä hyvinvoinnin ja terveyden saralla. Tarjoamme kattavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita arjen ja juhlan hetkiin. Midsona konsernissa työskentelee Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Suomessa yhteensä n. 700 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli n. 312M€. 

Tuotteemme ovat saatavilla päivittäistavarakaupoissa, tavarataloissa, apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa. www.midsona.fi

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö