Ohita

Tiedote -

Salus Alpenkraft - luonnon yrttihoitoa köhään

Syksy on flunssan kulta-aikaa. Päiväkodeissa nenät vuotavat ja ruuhkabusseissa pärskitään ja yskitään. Väkijoukoissa virukset pääsevät helposti leviämään ihmisestä toiseen. Suomalaiset sairastavat erityisen paljon flunssia syksyllä.

Flunssaa aiheuttavilla viruksilla on oma vuodenaikarytminsä, minkä vuoksi ihmiset sairastuvat useimmin hengitystieinfektioihin syys- ja talviaikaan.

Kiusallinen vaiva on kurkkua kutittava kuiva yskä, joka saattaa jatkua pitkäänkin jo varsinaisen flunssan hellitettyä. Kuiva yskä voi vaivata erityisesti yöaikaan, mikä aiheuttaa katkonaisen yöunen.

Luonnollinen, tehokas ja turvallinen tuote kuivaan köhään on yrtti-hunajavalmiste Alpenkraft. Nimensä Alpenkraft on saanut vuorimännystä, josta saatavalla öljyllä alppikylien asukkaat ovat jo vuosisatojen ajan hoitaneet hengitysteitään.

Alpenkraft sisältää tarkoin valittuja yrttejä ja ainesosia jotka rauhoittavat ärtynyttä kurkkua ja nielua, sekä hengitystä helpottavia eteerisiä öljyjä ja antibakteerista hunajaa.

Alpenkraft sisältää yrttien vesiuutosta ja –tislettä timjamista, kamomillan- ja lehmuksenkukasta, aniksensiemenestä, kuminasta, fenkolista, humalasta ja pihatatarista, vuorimänty- ja lakritsiuutetta sekä eteeristä tähtianis-, vuorimänty-, fenkoli-, sitruuna-, eukalyptus- ja piparminttuöljyä yhdistettynä hunajaan ja mallasuutteeseen.

Alpenkraft sopii myös erinomaisesti tupakoitsijoille, puhujille ja laulajille.

Alpenkraft ei sisällä keinotekoisia säilöntä- eikä väriaineita.

Saatavana myös hyvänmakuisina, raikastavina yrttikaramelleina.

Salus Haus on johtava ravintolisien ja yrttiuutteiden valmistaja, joka on perustettu vuonna jo 1916. Saluksen keskeinen ajatus ”Vähemmän on enemmän” on vieläkin ajankohtainen ja sopii tasapainottamaan sekä tuomaan hyvää oloa nykyajan kiireisille ihmisille. Salus-tuotteissa yhdistyvät korkea laatu, luonnonmukaiset yrtit ja hellävarainen valmistusmenetelmä.Laadunvalvonta alkaa jo raaka-aineina käytettävien yrttien ja hedelmien viljelystä.Valvonta jatkuu laboratoriotutkimuksilla ja käsin tapahtuvalla yrttien lajittelulla.

Tuotenäytteet ja lisätiedot:

Tuotepäällikkö Kaisa Mikkola

kaisa.mikkola@midsona.fi

Aiheet

Kategoriat


Midsona on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon toimialallamme sekä edustamiimme hyvin tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö