Ohita
Munkin mehiläisvoide suojaa talven viimoilta
Munkin mehiläisvoide suojaa talven viimoilta

Tiedote -

Suojaudu pakkaselta aidolla luonnon mehiläisvahalla

Pakkaskaudella iho joutuu kovalle koetukselle. Varsinkin kasvojen, huulten ja käsien iho kuivuu ikävästi, joskus jopa aivan rikki. Tehokkaan ja luonnonmukaisen suojan pakkasta ja kuivumista vastaan tarjoaa monikäyttöinen klassikkotuote Munkin Mehiläisvoide eli Munken´s Bisalva.

Ilmankosteuden pakkasten myötä laskettua kosteus pääsee haihtumaan helpommin myös ihon pinnalta, jolloin iho kuivuu herkästi. Kylmä viima vielä tehostaa tätä ikävää vaikutusta. Kosteuden haihtumista voi ehkäistä tehokkaasti tuhdilla voiteella, joka sekä sitoo kosteutta ihoon että lukitsee sen sinne. Täyteläinen voide myös suojaa ihoa kovillakin pakkasilla. Munkin Mehiläisvoide on noussut klassikkotuotteen asemaan, ja moni uskollinen käyttäjä vannookin sen nimeen erityisesti kuivan ja rohtuneen ihon tehohoitajana.

Monikäyttötuotteen taustalla ikivanha resepti

Munkin Mehiläisvoide on vanhan luostarireseptin mukaan luontaisista raaka-aineista valmistettu ihovoide. Se sopii kaikille ihon rohtumista tai kuivista ja halkeilevista huulista kärsiville. Voiteella on rohtumia ennaltaehkäisevä ja hoitava vaikutus päivittäisessä käytössä. Mehiläisvoidetta suositellaan kaikkiin ihoa ja huulia rasittaviin olosuhteisiin - kuivasta talvi-ilmasta aina etelän auringon paahteeseen ja merituulen tuiverrukseen. Täyteläinen ja vedetön koostumus suojaa ihoa sään ääri-ilmiöiltä tehokkaasti. Tuhti voide sopii erinomaisesti myös rikkinäisten kynsinauhojen ja muiden ihovaurioiden, kuten vaikkapa halkeilevien kantapäiden hoitoon.

Vain luontaisia raaka-aineita

Munkin Mehiläisvoiteen ydin on nimensä mukaisesti aito, puhdas mehiläisvaha. Valmistuksessa käytetään parhaita ja puhtaimpia raaka-aineita; parafiinia, mehiläisvahaa ja -propolista, oliiviöljyä, neilikkaöljyä ja B2-vitamiinia. Tuote ei sisällä parabeeneja tai väriaineita.

Munkin Mehiläisvoidetta on saatavilla riittoisassa 50 g purkissa tai kätevässä puikkomuodossa, joka kulkee helposti mukana.
Tuotetta on saatavilla laajalti apteekeista, terveyskaupoista ja suurimmista tavarataloista. Purkin suositushinta on n. 10 € ja puikon n. 4 €

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö