Ohita
Friggs Seesaminsiemen & merisuola maissikakku
Friggs Seesaminsiemen & merisuola maissikakku

Tiedote -

Suomen suosituin maissikakku on saanut kaverin: uutuus Friggs Seesaminsiemen & merisuola maissikakku

Uutuus Friggs Seesaminsiemen & merisuola maissikakku on rapea ja ohut gluteeniton maissikakku, jossa on pähkinäinen maku.

Monet ihmiset kamppailevat jokapäiväisen stressin kanssa. He yrittävät tasapainoilla uraa, perhettä ja sosiaalista elämää, samalla kuin he pyrkivät ylläpitämään terveitä elämäntapoja itselleen ja perheelleen. Arkeen halutaan helppoja ja terveellisempiä vaihtoehtoja sekä vaihtelua.

Kevään uutuus Seesaminsiemen & merisuola maissikakku sopii loistavasti terveelliseen ruokavalioon. Jo vuosia Friggs Chia & merisuola maissikakku on ollut Suomen myydyin maissikakku, ja se on nyt saanut kaverikseen uuden terveellisen maissikakun. Uutuudessa on seesaminsiemeniä, jotka antavat maissikakulle hieman pähkinäisen maun. Seesaminsiemenet ovat erittäin ravitsevia ja sisältävät kalsiumia, magnesiumia, B-vitamiineja ja antioksidantteja. Aasialainen ruoka on yhä suositumpaa ja trendikästä. Seesaminsiemenet ovat kuluttajille tuttu raaka-aine ja maku aasialaisesta keittiöstä. Maissikakut ovat täydellisiä aamiaiseksi, välipalaksi tai iltapalaksi sellaisenaan tai suosikkipäällisen kanssa.

Friggs Seesaminsiemen & merisuola maissikakku luontaisesti gluteeniton.

Helpompi ja maukkaampi arki Friggsin maissikakuilla!

Suositushinta Seesaminsiemen & merisuola maissikakku noin 2,90 €. Tuotteet ovat saatavilla päivittäistavarakaupoista.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö