Ohita

Tiedote -

Talven juhlat ja loma-ajat voivat olla vatsalle koetus

Uusi Elivo Ruoansulattaja Plus -bonuspakkaus tuo avun närästykseen ja ruoansulatusvaivoihin. Talven loma-aikoina arkisten rutiinien puuttuminen johtaa usein epäsäännölliseen ruokailurytmiin. Annoskoot kasvavat, ja rasvaa tulee nautittua runsaasti. Myös ulkomaanmatkat voivat olla vatsalle yllätyksellisiä. Uudesta Elivo Ruoansulattaja Plus -bonuspakkauksesta riittää helpotusta vatsavaivoihin. Se sisältää kymmenen eri ruoansulatusentsyymiä, jotka auttavat sekä närästykseen että ruoansulatusvaivoihin.

– Jos ruoansulatusentsyymejä ei ole kehossa riittävästi, ruoka ei sula tarpeeksi hyvin ja jää kuormittamaan suolistoa. Olo voi tuntua kokonaisvaltaisesti tunkkaiselta ja raskaalta. Entsyymituotanto voi heikentyä muun muassa ikääntyessä ja erilaisten sairauksien seurauksena. Myös kiire ja stressi voivat hankaloittaa entsyymien toimintaa, sillä kiireessä ruoan huolellinen pureskelu unohtuu, Midsona Oy:n tuotepäällikkö Kaisa Mikkola toteaa.

Entsyymit ehkäisevät vatsavaivojaElivo Ruoansulattaja Plus on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste, joka helpottaa ruoansulatusvaivoja ja auttaa samalla myös närästykseen. Uudesta bonuspakkauksesta riittää helpotusta vatsavaivoihin myös talven loma- ja juhlakautena.

Valmiste sisältää kymmenen eri ruoansulatusentsyymiä sekä antasidina toimivaa kalsiumkarbonaattia. Valmiste sisältää rasvaa pilkkovia lipaaseja, proteiineja pilkkovia proteaaseja sekä hiilihydraatteja pilkkovia amylaasia, glukoamylaasia, invertaasia ja diastaasia. Kaikki valmisteen entsyymit on tuotettu mikrobifermentaatiolla.

Fruktoosilla makeutetut Elivo Ruoansulattaja Plus -purutabletit ovat gluteenittomia ja vähälaktoosisia, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. Makuaineena on luontainen vadelma-aromi. Purutabletti otetaan aina tarvittaessa aterian yhteydessä, enintään 6 tablettia päivässä. Valmisteen käyttöä ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.

Viisi vinkkiä lomalle, jotta vatsakin lepää:1. Pyri pitämään kiinni ateriarytmistä.
2. Älä unohda lomallakaan lautasmallia: varaa puolet lautasesta kasviksille.
3. Nauti kiireettä jokaisesta herkkupalasta, niin annoskootkin pienenevät miltei huomaamatta.
4. Syö monipuolisesti: muun muassa kuidut auttavat vatsan normaalia toimintaa.
5. Juo vettä riittävästi.

Tuotetiedot:Elivo Ruoansulattaja Plus -bonuspakkaus, 48 tablettia/105 grammaa, hinta noin 15 euroa

Lisätiedot:Midsona Oy, www.midsona.fi
Kaisa Mikkola, tuotepäällikkökaisa.mikkola@midsona.fi, 040 150 3986

Kuluttajatiedustelut:Midsona Oy, 020 743 4755

Viestintä ja tuotenäytteet:Rianno Communications Oyelina.kangas@rianno.fi, puh. 050 356 5638

Kategoriat


Midsona Finland Oy kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä. Konsernin toiminta perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon toimialalla sekä sen edustamiin hyvin tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin.www.midsona.fi

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö