Ohita
Yogi Tea Finest Selection teelajitelma
Yogi Tea Finest Selection teelajitelma

Tiedote -

Tauon paikka – rauhoita mieli teehetkellä

Tauko arjen askareista teekupin äärellä tasapainottaa niin kehoa kuin mieltä. Yogi Tea haluaa edistää kokonaisvaltaista ja ayurvedista elämäntapaa. Ayurveda tarkoittaa tietoisuutta elämästä.

Uusi Yogi Tea Finest Selection -teelajitelma on ihana yhdistelmä chai, vihreä tee ja yrttiteehaudukkeita. Lajitelman sisältö: Green Chai, Classic, Sweet Chai, Licorice, Sweet Chili, Green Matcha Lemon, Bedtime ja Ginger Lemon. Teelajitelma on oiva tilaisuus tutustua eri makuihin. Lajitelmapakkaus sopii hyvin myös lahjaksi. 

Yogi Tea on valmistanut luomuyrtteihin ja -mausteisiin perustuvia, ayurvedisiä teesekoituksiaan yli 40 vuoden ajan. Ihmisten ja luonnon hyvinvointi on kaiken lähtökohta. Yrtti- ja mausteteesekoitukset valmistetaan eettisesti ja kestävästi yhteistyössä luomuviljelijöiden kanssa. Raaka-aineet kuljetetaan hiilineutraalisti, pakkauksissa käytetty paperi ja kartonki on FSC-sertifioitua. Teepussit ovat mineraaliöljy- ja kloorivapaita sekä täysin kompostoitavia.

Suositushinta Finest Selection teelajitelmalle noin 4,50 €.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö