Ohita
Tolonen Monivitamiinit eri elämänvaiheisiin. Ota elämä omiin käsiisi.
Tolonen Monivitamiinit eri elämänvaiheisiin. Ota elämä omiin käsiisi.

Tiedote -

Tolonen Monivitamiinit - varmista vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäinen saanti!

64 % suomalaisista käyttää erilaisia vitamiinivalmisteita varmistaakseen sen, että saa tarpeeksi ravintoaineita päivittäin. Heitä yhdistää tunne tai tieto siitä, ettei omasta ruokavaliosta saa kaikkea tarvitsemaansa (TNS Kantar, tutkimus terveys- ja luontaistuotemarkkinoista 2017). 

Monivitamiinit ovat helppoja käyttää ja siksi monien suosikkituotteita. Monivitamiinit otetaan yleensä säännöllisesti ja päivittäin. Siksi monivitamiineissamme on lähtökohtaisesti 100 % vitamiinia ja kivennäisainetta päivittäisestä saantisuosistuksesta paitsi niitä aineita, joiden tarve voi joko vastustuskyvyn heikentymisen tai elämänvaiheen vuoksi kasvaa. Tuotesarjassa on neljä uutuutta: 

Tolonen Monivitamiini vastustuskyky, jossa on extra-annos C- ja D-vitamiinia sekä sinkkiä ja lisänä 15 mg karpalouutetta. Sinkki, D- ja C-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-, B6- ja B12-vitamiinit sekä folaatti ja rauta auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. 1 tabletti päivässä riittää ja yksi purkki kestää reilut 3 kuukautta. 

Tolonen Monivitamiini Nainen 50+, jossa on 12 vitamiinia ja 7 kivennäisainetta ja lisänä 10 mg ubikinon Q10 yli 50-vuotiaan naisen päivittäiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Kalsium on tarpeellinen luuston pysymiselle normaalina. Magnesium edistää luuston pysymistä normaalina. C-vitamiini, magnesium, folaatti, B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B6 edistää hormonitoiminnan säätelyä. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Kaksi tablettia päivässä riittää ja yksi purkki kestää 1,5 kuukautta. 

Tolonen Monivitamiini Mies 50+, jossa on 12 vitamiinia, 10 kivennäisainetta sekä 50 mg L-arginiinia yli 50-vuotiaiden miesten päivittäiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina. Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostusta. C-vitamiini, magnesium, folaatti, B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Kaksi tablettia päivässä riittää ja yksi purkki kestää 1,5 kuukautta.

Tolonen Monivitamiini Raskaus & imetys, jossa on 11 vitamiinia ja 9 kivennäisainetta päivittäiseen hyvinvointiin raskauden ja imetyksen aikana. Käyttö kannattaa aloittaa jo raskautta suunniteltaessa. Kalsium on tarpeellinen luuston pysymiselle normaalina. C-, B6- ja B12-vitamiinit sekä magnesium ja folaatti auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tuote ei sisällä rautaa, jotta kalsium pääsee imeytymään. Lisäksi raudan lisätarve raskauden aikana ei ole vakio. Jos lisärautaa tarvitsee, suositellaan erillistä rautavalmistetta. 1 tabletti päivässä riittää  ja yksi purkki kestää reilut 3 kuukautta, toisin kuin monet kaupan olevat tuotteet.

Tolonen Monivitamiinit sopivat monelle eikä tuotteissa ole laktoosia, gluteenia, soijaa tai hiivaa eikä makuaineita.

  Apteekkilaatua ruokakaupoista! Tuotteet on kehitetty Suomessa ja valmistettu Ruotsissa.

  Saatavilla Prismoista, valikoiduista K-kaupoista ja verkkokaupoista. Hinnat vaihtelevat n. 9,90€-12,90€ välillä. 

  Linkit

  Aiheet

  Kategoriat


  Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

  Midsona on Eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin.

  Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. - Kaikkine keskiössä sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita.

  Löydät tuotteitamme päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista.

  Yhteyshenkilöt

  Mariel Eklund

  Mariel Eklund

  Lehdistön yhteyshenkilö
  Johanna Ronkainen

  Johanna Ronkainen

  Lehdistön yhteyshenkilö