Ohita
Uutuus Gainomax Peanut Fudge + caffeine patukka
Uutuus Gainomax Peanut Fudge + caffeine patukka

Tiedote -

Treenistä kaikki irti Gainomaxin herkullisella uutuuspatukkalla Peanut Fudge + caffeine

Ota kaikki irti alkuvuoden treeneistä – Gainomaxin tuotteet edesauttavat palautumista treenien jälkeen. Urheilusuorituksen jälkeen palautuminen on tärkeää, jotta kunto kehittyy. Alkuvuoden uutustuote Gainomax Peanut Fudge + kofeiini on proteiinipatukka lisätyllä kofeiinilla. Proteiinipatukassa on proteiinia 29 % ja lisänä kofeiinia 56 mg / patukka. Kofeiinia käyttävät miljoonat suomalaiset parantamaan keskittymiskykyään ja suoritustaan. Kofeiini voi auttaa nostamaan fyysistä ja henkistä toimintakykyä sekä tehostamaan rasvanpolttoa. Maapähkinä-suklaa yhdistettynä pehmeään kolaan ja rouskuviin maapähkinöihin – suosittu maku!

 Gainomax on jo vuodesta 1990 lähtien ollut sekä huippu-urheilijoiden että tavallisten liikkujien suosiossa. Valikoimaan kuuluu tuotteita sekä treenin jälkeiseen palautumiseen että funktionaaliseksi välipalaksi, kaikki ilman palmuöljyä. Tuotteet on tarkoitettu kaikille, joilla on aktiivinen elämäntyyli ja jotka haluavat tuloksia treenaamisella. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä ravitsemusasiantuntijoiden kanssa ja tuotteet varmistavat optimaalin palautumisen.

Kahvi ja proteiini – nyt samassa herkullisesssa patukassa!

Kuluttajahinta n. 1,80€.

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö