Ohita
Tri Tolonen Collagen ja Karpalo+C
Tri Tolonen Collagen ja Karpalo+C

Tiedote -

Tri Tolosen uutuustuotteet on suunniteltu naisten hyvinvoinnin ja kauneudenhoidon tueksi

Tri Tolosen Collagen

Ihon, hiusten ja kynsien kauneudeksi

Ihmiskehossa on luonnostaan kollageenia - se on elimistössämme yleisimmin esiintyvä proteiini. Kollageeni on sidekudosten proteiini, jota on mm. ihossa, hiuksissa, nivelissä, lihaksissa ja luustossa. Nuorten ihmisten iho koostuu 80 % kollageenista. Sen määrä alkaa vähetä 25-ikävuoden jälkeen.

Useissa tutkimuksissa on todettu C-vitamiinin kiihdyttävän elimistön omaa kollageenintuotantoa, joten Tri Tolosen Collagen-valmisteessa on myös C-vitamiinia. Lisäksi siinä on sinkkiä ja biotiinia jotka edistävät ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Karnosiini on vahva antioksidantti, joka suojaa soluja hapetusstressiltä ja heleyttää ihoa.

Tri Tolosen Collagen sisältää kalakollageenia (jonka on todettu vaikuttavan erityisesti ihoon). Kalakollageeni saadaan Norjasta hyvien ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti pyydetyistä kaloista.

Käyttö: 1-2 tablettia päivässä

Saatavuus: Prismat, Citymarketit, luontaistuotekaupat ja -hyllyt

Hinta: 21,90 € / 60 tablettia

Tohtori Tolosen Karpalo + C-vitamiini

Naisten immuunijärjestelmän ylläpitoon

Karpalo on vakiinnuttanut asemansa naisten toistuvien virtsatietulehdusten täydentävänä hoitona. Tri Tolosen Karpalo + C-vitamiini sisältää standardoitua karpalouutetta, joka sisältää 6 % proantosyanidiineja (PAC). Yksi kapseli vastaa 5 g tuoreita karpaloita.

Käyttö: Ylläpitämään virtsateiden hyvinvointia. 2-4 kapselia päivässä.

Saatavuus: S- ja K-kaupat, luontaistuotekaupat ja -hyllyt

Hinta: 8,90 € / 60 kapselia

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö