Ohita

Tiedote -

Uudistunut Elivo Puhdistusvaahto poistaa nyt myös silmämeikin - lue millaisen tuotekehitysprosessin se vaati

Puhdistusvaahto ja kasvovesi ovat kotimaisen Elivon hyvinvointituoteperheen suosituimmat kauneudenhoitotuotteet. Puhdistusvaahdon salaisuus on kosteuttavien ainesosien erikoisseos (Lactil®), joka säilyttää ja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Tuotteessa on myös ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa panthenolia ja aloe veraa. Iholle neutraalin puhdistusvaahdon pH-arvo on 5.5. Suomessa valmistettu, Avainlippu-alkuperämerkitty tuote on saatavilla hyvin varustetuista apteekeista lokakuun alusta.

Ihmiset kaipaavat tuotetta, jolla saa koko meikin pois. Nykyään tavoitteena on, että hyllyssä tai matkalaukussa kulkee vain yksi, monikäyttöinen tuote, eikä useita erilaisia ja erikokoisia purkkeja, joista yksi poistaa silmämeikin ja toinen muun meikin.

Uudistukseen sisältyi laboratorioselvityksiä sekä solu- ja ihotestejä

Puhdistusvaahdon uudistus oli pitkä ja perusteellinen prosessi, johon kului lähes vuosi. Idea uudistukseen nousi kuluttajien palautteista sekä tutkimuksista, joissa monikäyttöisen meikinpuhdistustuotteen tarve nousi selkeästi esille.

Tuotekehitysvaihe alkoi hellävaraisten, meikinpoistoon soveltuvien raaka-aineiden kartoittamisella. Alkuselvitysten jälkeen siirryttiin tietokoneelta laboratorioon, jossa tuotteen koostumus hiottiin vaihe vaiheelta tavoitteiden mukaiseksi ja lähetettiin sitten laajempiin testeihin. Uudistetun puhdistusvaahdon ensimmäinen versio ei vastannut täysin tavoitteita, joten koostumusta muutettiin vielä loppuvaiheessa ja kehittelyä jatkettiin.

Kun perusominaisuudet saatiin kuntoon, riippumaton, ulkopuolinen testauslaboratorio varmisti vielä iho- ja silmä-ärsytystesteissä, että tuote on hellävarainen. Silmätesti tehtiin in vitro -testimenetelmällä, eli testauksessa käytettiin solulinjaa. Ihoärsytystestiin osallistui 11 henkilön testiryhmä. He pitivät laimennettua tuotetta laastarin alla ihoa vasten 48 tunnin ajan, jolloin seurattiin mahdollisia ihoreaktioita. Testitulokset olivat erittäin hyviä ja vahvistivat, että tuote sopii mainiosti silmämeikin puhdistamiseen ja myös herkälle iholle.

Huolellinen työ kannatti. Uudistettu tuote on juuri sellainen mihin alun perin pyrittiin: se pesee hellästi ja tehokkaasti koko meikin kasvoilta ja jättää ihoon kosteutetun ja hoidetun tunteen.

Aiheet

Kategoriat


Midsona Finland Oy kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon toimialallamme sekä edustamiimme hyvin tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö