Ohita
Uusi monipuolinen Mivitotal Sport aktiiviselle liikkujalle

Tiedote -

Uusi monipuolinen Mivitotal Sport aktiiviselle liikkujalle

Uusi Mivitotal Sport sisältää nestemäisessä muodossa 12 vitamiinia, 6 kivennäisainetta, aminohappoja, koentsyymi Q10:a ja sitrusbioflavonoideja. Monipuolinen valmiste on hyvänmakuinen ja helppo nauttia: 2 ruokalusikallista (30 ml) kerran päivässä. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 2 kuukautta.

Mivitotal Sport sisältää A-, D, E-, C- vitamiineja ja B-ryhmän vitamiineja sekä kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, seleeniä ja jodia. Lisäksi monipuolinen koostumus sisältää D-riboosia, L-tauriinia, L-karnitiinia, L-tyrosiinia, koentsyymi Q10:a, inositolia, koliinia ja sitrusbioflovonoideja.

D-riboosi auttaa parantamaan urheilusuoritusta tehostamalla suorituskykyä ja antamalla soluille energiaa. Sen on todettu myös edistävän lihasten palautumista.

Tauriinia esiintyy luonnostaan ihmisen lihaksissa, mutta kehon oma tuotantoprosessi on hidas tarpeeseen nähden. Aikuisessa ihmisessä tauriinia on noin 1 g per painokilo. Keho pystyy syntetisoimaan tauriinia keskimäärin 50 - 125 mg päivittäin ja lihasrasitus hidastaa tätä synteesiä entisestään. Tauriinin saanti ruoasta tai ravintolisästä onkin tärkeää.

Karnitiini tehostaa rasvanpolttoa kuljettamalla rasvahappoja solujen mitokondrioihin, joissa ne poltetaan energiaksi.

L-tyrosiini on kilpirauhashormonin rakenneosa yhdessä jodin kanssa. L-tyrosiinia kutsutaan myös stressaantuneen ja kuormittuneen ihmisen hyväksi ystäväksi. Se onkin mielialaa nostavan dopamiinin esiaste.

Koentsyymi Q10 on vitamiinin kaltainen yhdiste joka antaa soluille energiaa. Ubikinonin luonnollinen määrä kehossa vähenee iän myötä. Korkeimmillaan pitoisuus on yleensä 20-vuotiaana, jonka jälkeen se hitaasti pienenee. 40-vuotiaalla vähennys on jo 30 %, 60-vuotiaalla 50 % ja 70-vuotiaalla jopa 75 %.

Inositolia tarvitaan solujen välisessä viestinnässä ja aivojen välittäjäaineiden toimintaan.

Koliini tukee maksan normaalia toimintaa.

Mivitotal Sportista saat kaikki tarvittavat vitamiinit, kivennäisaineet ja aminohapot helposti yhdestä pullosta.

Mivitotal Sport 500 ml ja 1000 ml saatavana luontaistuotekaupoista, apteekeista ja tavarataloista.

Suositusovh:        500 ml   n. 24 € 

1000 ml   n. 38 €

Tuotenäytteet ja lisätiedot tuotepäällikkö Kaisa Mikkola

kaisa.mikkola@midsona.fi puh. +358401503986

Aiheet

Kategoriat


Midsona Finland on osa pohjoismaista Midsona- konsernia. Tehtävämme on myydä, markkinoida sekä kehittää tuotteita, jotka auttavat ihmisiä elämään terveellisemmin. Joka päivä.

Olemme pohjoismaiden johtava toimija luomuelintarvikkeissa sekä terveystuotteissa.

Midsona konsernissa työskentelee Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa yhteensä n. 350 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 240M€

Tuotevalikoimaamme Suomessa kuuluvat omat tunnetut tuotemerkit kuten Tri Tolonen, Urtekram, Friggs, Naturdiet, Elivo sekä edustamiemme päämiesten Salus, Bfree sekä Asan tuotesarjat.

Tuotteitamme tarjoavat kuluttajille niin päivittäistavarakaupat, luontaistuotemyymälät, apteekit kuin ammattikeittiötkin. Lanseeraamme ammattitaitoisen henkilöstömme voimin vuosittain kymmeniä nykykuluttajan tarpeisiin kehitettyjä uutuustuotteita.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö