Ohita
Uusi Tolonen Cardiomega tukee sydämen hyvinvointia

Tiedote -

Uusi Tolonen Cardiomega tukee sydämen hyvinvointia

Omega-3-rasvahapot ovat meille elintärkeitä rasvahappoja, sillä kehomme ei voi valmistaa niitä itse, joten ne on saatava joko ruokavaliosta tai ravintolisänä. Ravitsemussuosituksen mukaan kalaa tulisi syödä kahdesti viikossa. Jos tämä ei toteudu, voi tärkeät rasvahapot nauttia kalaöljynä tai kapseleina.

Tolonen Cardiomega 1000 mg on vahva omega-3 valmiste. 1 kapseli sisältää 1000 mg kalaöljyä, josta 650 mg on omega-3-rasvahappoja. Kapselin sisältämä öljy on luontaisessa triglyseridimuodossa.

Tolonen Cardiomega tulee sydämen hyvinvointia1. Lisäksi se on hyväksi aivoille ja näölle2. Suositeltu annostus on 1-2 kapselia päivässä. Kahdessa kapselissa on yhteensä 600 mg EPAa ja 400 mg DHAta.

Tolonen Cardiomega tuotteella on Friends of the Sea -sertifikaatti, joka takaa kansainvälisesti ympäristöystävälliset kalastus- ja tuotantomenetelmät. Hyvä valinta myös ympäristön kannalta.

Ota elämä omiin käsiisi Tolonen-terveystuotteilla!

1Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPAa ja DHAta
2Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 DHAta

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö