Ohita
Tolonen Quattro Magnesium on neljän magnesiummuodon tehoyhdistelmä lihasten hyvinvoinnille.
Tolonen Quattro Magnesium on neljän magnesiummuodon tehoyhdistelmä lihasten hyvinvoinnille.

Tiedote -

Uusi Tolonen Quattro Magnesium lihasten hyvinvointiin!

Uusi Tolonen Quattro Magnesium sisältää neljää eri magnesiumin muotoa, jolloin magnesium on paremmin elimistön käytettävissä.

Magnesiumista on moneen! Se on välttämätön kivennäisaine monille eri elimistön toiminnoille. Magnesium edistää esimerkiksi hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä elektrolyyttitasapainoa. Magnesium on myös yksi yleisimmin ravintolisinä käytetyistä kivennäisaineista sekä meillä että maailmalla. 


Tolonen Quattro Magnesium on tarkoitettu lihasten hyvinvoinnille. Nimensä mukaisesti tuote sisältää neljää eri magnesiumin muotoa. Nämä ovat: magnesiumoksidi, magnesiumsitraatti, magnesiumkarbonaatti, ja magnesiumglukonaatti. Erilaisilla muodoilla voidaan varmistaa magnesiumin hyödyt monipuolisemmin kehon käyttöön ja saadaan sekä nopea että pitkävaikutteinen teho.

Nyrkkisääntö on, että mitä aktiivisempi elämäntyyli on, sitä suurempi on magnesiumin tarve. Tuotteen suositeltava vuorokausiannos on 1-2 tablettia, jossa magnesiumia 250-500 mg eli 67-133 % päivittäisestä saantisuosituksesta. Annostelua voi siis muuttaa riippuen päivästä ja tarpeesta. 

Tuote sopii monelle sillä se on laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton, sokeriton, ja vegaaninen. Tabletin luonnollisena väriaineena on käytetty spiruliina-jauhetta. Siksi tabletti on vihreä. 

Kehitetty Suomessa, valmistettu Ruotsissa.

Ota elämä omiin käsiisi Tolonen-terveystuotteilla!

Tuotetieto: 

  • Pakkauskoko: 90 tablettia. Riitto magnesiumin tarpeen mukaan 1,5 - 3 kk.
  • Hinta: n. 12,90 €.

Saatavilla hyvinvarustetuista ruokakaupoista, Sokos-tavarataloista ja verkkokaupoista.

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö