Ohita
4 miljardia elävää maitohappobakteeria ja 6 eri kantaa yhdessä kapselissa. FODMAP-sopiva maitohappobakteeri. Ota elämä omiin käsiisi Tolonen-terveystuotteilla.
4 miljardia elävää maitohappobakteeria ja 6 eri kantaa yhdessä kapselissa. FODMAP-sopiva maitohappobakteeri. Ota elämä omiin käsiisi Tolonen-terveystuotteilla.

Tiedote -

Uusi vahva ja monipuolinen Tolonen Maitohappobakteerit 4 mrd nyt kaupoissa!

Tolonen Maitohappobakteerit sisältää monipuolisesti ja miljardeja eläviä maitohappobakteereita hyvinvoinnin tueksi. Myös herkkävatsaisille!

Vahva Tolonen Maitohappobakteerit 4 mrd, sisältää nimensä mukaisesti neljä miljardia elävää maitohappobakteeria yhdessä kapselissa. Se sisältää myös kuutta tutkittua maitohappobakteerikantaa, jotka ovat  Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium l longum, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, ja Lactobacillus gasseri. Tuotteen koostumuksessa on kiinnitetty huomiota mahdollisimman lyhyeen ainesosalistaan. Siksi se sisältää vain kolmea ainesosaa maitohappobakteerien lisäksi. Jos kasviperäistä kapselia ei halua niellä, sen voi avata ja sekoittaa maitohappobakteerit ruoan tai juoman sekaan.


Tuote sopii monille. Se ei sisällä FODMAP-ruokavalion kannalta haitallisia ainesosia, eikä laktoosia, gluteenia, soijaa, hiivaa tai sokeria. Lisäksi tuote on vegaaninen.

Annostus: 1 kapseli päivässä
Pakkauskoko: 45 kapselia.

Hyllyhinta: n. 12,90 €

Saatavilla hyvinvarustetuista ruokakaupoista, Sokos-tavarataloista ja verkkokaupoista kautta maan.

Ota elämä omiin käsiisi Tolonen-terveystuotteilla!

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö