Ohita
Friggs Fresh Island riisikakku
Friggs Fresh Island riisikakku

Tiedote -

UUTUUS! Terveellisempään snackailyyn Friggs Fresh Island riisikakku!

Kuluttajat etsivät terveellisempiä snacking vaihtoehtoja. You Gov tekemän Food & Health tutkimuksen mukaan 50% suomalaisista korvasi aterian snackseilla ja on-the-go tuotteilla pandemian aikana. Erityisesti naiset ja nuoremmat 18-24 vuotiaat kuluttivat enemmän snacks ja on-the-go tuotteita. Snackaily trendi on vahvistunut merkittävästi viime vuosien aikana. Viime aikoina riisi- ja maissikakuissa kuluttajia ovat kiinnostaneet erityisesti sipsihyllystä tutut maut, kuten Ranch ja Kermaviili & Sipuli.

Friggsin uusin riisikakku uutuus on Fresh Island, joka on myös saanut inspiraationsa sipsi ja dippihyllystä. Fresh Island riisikakuissa maistuu sipuli, valkosipuli ja paprika. Riisikakku sopii sellaisenaan kevyempänä snackina tai suosikki päällisen tai jopa dipin kanssa nautittavaksi!

Riisikakut ovat klassisia gluteenittomia leivän korvikkeita ja helppoja kevyitä välipaloja. Riisikakut sopivat nautittavaksi niin aamupalaksi, välipalaksi, kevyempänä herkutteluna suosikkitäytteillä päällystettynä tai treenien lomassa.

Helpompi ja maukkaampi arki Friggsin riisikakuilla!

Aiheet


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö