Ohita
Tolonen D-vitamiini 100 µg on erikoisvahva D-vitamiini päivittäiseen tarpeeseen. Luontainen D3-vitamiini pienissä auringonkukkaöljykapseleissa. Avainlipputuote.
Tolonen D-vitamiini 100 µg on erikoisvahva D-vitamiini päivittäiseen tarpeeseen. Luontainen D3-vitamiini pienissä auringonkukkaöljykapseleissa. Avainlipputuote.

Tiedote -

Vahva Tolonen D-vitamiini syksyyn. Vastustuskyky on omissa käsissäsi!

Vastuu vastustuskyvystäsi on sinulla itselläsi! Tolonen D-vitamiini 100 µg ylläpitää vastustuskykyä - helposti vain yhdellä kapselilla päivittäin.


On kaksi tapaa saada D-vitamiinia. Joko ruoasta tai auringosta, jolloin iho muodostaa D-vitamiinia auringonvalon avulla. Koska auringonvalo on vähäistä Suomessa talvikuukausina, jää D-vitamiinin saanti usein liian vähälle talvisin. Siksi D-vitamiinilisä on monelle tarpeen ja sitä suositellaankin otettavaksi ravintolisänä (VRN). D-vitamiini on monipuolinen ravintoaine. Se ei pelkästään yllläpidä vastustuskykyä vaan edistää myös luiden ja lihasten pysymistä normaalina. 

Tolonen D-vitamiini 100 µg erikoisvahva D-vitamiini sopii päivittäiseen tarpeeseen. D-vitamiini on luontaista D3-vitamiinia, joka on eristetty lampaanvillarasvasta. D-vitamiini on auringokukkaöljyn seassa pienessä, helposti nieltävässä kapselissa. Tuote on Suomessa kehitetty ja valmistettu ja siksi sillä on Avainlippu-merkki.

Tuotetietoa: Pakkauksessa 60 kapselia eli 2 kk tarve. Tuotteen hyllyhinta n. 6€. Sisältää nautaliivatetta. Gluteeniton, laktoositon, hiivaton, soijaton. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.  Laajasti saatavilla päivittäistavara- ja luontaistuote- ja verkkokaupoista kautta maan.

Tolonen -terveystuotesarja koostuu tuotteista, joita suurin osa suomalaisista käyttää arjessaan. Näitä ovat esimerkiksi vitamiinit, omega-3-valmisteet sekä erilaiset hiven- ja kivennäisaineet sekä tuotteet kauneuteen ja yleiseen hyvinvointiin. Tutustu tuotevalikoimaan: http://www.midsona.fi/tri-tolo...

Aiheet

Tunnisteet


Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja haluamme olla markkina-alueemme yksi johtavista yrityksistä hyvinvoinnin ja terveyden saralla. Tarjoamme kattavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita arjen ja juhlan hetkiin. Midsona konsernissa työskentelee Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Suomessa yhteensä n. 700 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli n. 312M€. 

Tuotteemme ovat saatavilla päivittäistavarakaupoissa, tavarataloissa, apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa. www.midsona.fi

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö