Ohita
VARAUDU SYKSYN FLUNSSAKAUTEEN UUSILLA PUHDISTAVILLA JA TUKKOISUUTTA VÄHENTÄVILLÄ NENÄSUMUTTEILLA

Tiedote -

VARAUDU SYKSYN FLUNSSAKAUTEEN UUSILLA PUHDISTAVILLA JA TUKKOISUUTTA VÄHENTÄVILLÄ NENÄSUMUTTEILLA

Pian on taas aika, jolloin keskuslämmitys alkaa puhaltaa ja kuivattaa ihoa ja nenän limakalvoja. Nenän limakalvojen kuivuminen voi aiheuttaa  ikäviä oireita mm. kutinaa, kirvelyä ja arkuutta sekä nenän tukkoisuutta. Naisilla myös hormonaaliset tekijät voivat vaikuttaa nenän limakalvoihin ja kuivattaa niitä. Kuivista nenän limakalvoista kärsivän pitäisi aloittaa nenän hoitaminen suolaliuoksella puhdistamisella. Nenän puhdistamisen voi tehdä joko käyttämällä sumutetta tai nenäkannua. Jos nenän kuivuudesta kärsii jatkuvasti, on hyvä valita tuote, joka on sopiva jatkuvaan käyttöön. Suomalaisista naisista jopa 31 % käyttää nenäsuihkeita kausiluontoisesti ja 

7 % kuukausittain, 5 % päivittäin. Suomalaisilla miehillä vastaavat luvut ovat 19 %, 7 % ja 5 %.

Syksyn alkaessa myös flunssat lisääntyvät. Nenän tukkoisuutta voi helpottaa luonnollisella nenäsuihkeella, joka ei aiheuta riippuvuutta ja tarvetta tuotteen jatkuvalle käytölle. 

Uudet, luonnollisen hellävaraiset, edulliset ja reilun kokoiset Miwana-nenäsuihkeet ovat jo saatavilla myös Suomesta päivittäistavarakauppojen kosmetiikkaosastoilta sekä terveyskaupoista.

Nenäsuihkeita on kahteen erilaiseen tarpeeseen: Kosteuttava Miwana Naturell on nenän luonnollinen puhdistaja ja sen suolapitoisuus 0,9 % on ihanteellinen kehon nesteille.  Tämä tekee nenän limakalvojen hoidosta erittäin miellyttävää. Miwana Naturell sopii kaikenikäisille imeväisikäisestä lähtien ja sitä voi käyttää päivittäin vuoden ympäri.

Miwana Naturell Plus helpottaa tilapäistä limakalvojen turvotusta ja sen suolapitoisuus on sama kuin valtamerissä 3,5 %. Miwana Naturell Plus on hypertoninen eli sen suolapitoisuus on korkeampi kuin kehon nesteiden suolapitoisuus, minkä ansiosta se vetää nestettä turvonneesta limakalvosta. Miwana Naturell Plus on erinomainen tuote esimerkiksi vilustumisen, allergian tai raskauden aiheuttamaan nenän limakalvojen turvotukseen. Miwana Naturell Plus voi vähentää avaavien nenäsumutteiden käytön tarvetta eikä se aiheuta riippuvuutta. Miwana Naturell Plus sopii aikuisille ja alkaen 3-vuotiaille lapsille.

Molemmat tuotteet ovat säilöntäaineettomia.

Miwana Naturell 30 ml ja Miwana Naturell Plus 30 ml

Citymarketeista, Prismoista  ja Stockmann-tavarataloista, Veljekset Keskiseltä, Tokmanni-tavarataloista, Life-Terveyskaupoista ja muista hyvin varustelluista terveyskaupoista.

Suositus OVH: 5,95 – 7,90 €

Lisätiedot ja tuotenäytteet: kaisa.mikkola@midsona.fi

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö