Ohita
Vastustamattoman herkulliset Earth Control -tuotteet kruunaavat joulun herkkupöydän
Vastustamattoman herkulliset Earth Control -tuotteet kruunaavat joulun herkkupöydän

Tiedote -

Vastustamattoman herkulliset Earth Control -tuotteet kruunaavat joulun herkkupöydän!

Joulu on nautiskelun ja rentoutumisen aikaa ja samalla se on myös vuoden parasta herkutteluaikaa. Earth Control -tuotteista löydät kaiken tarvitsemasi joulunajan herkkuhetkiin oli sitten suunnitelmissa ruoanlaitto, leipominen tai vaikka illanistujaiset perheen tai ystävien kanssa. 

Valikoimastamme löydät herkulliset, kuorrutetut suklaamantelit, pehmeän täyteläiset taatelit sekä sesongin maistuvimmat kuivahedelmät. Kuorrutetut lakritsi-, kaakao-, valkosuklaa- ja salty caramel-mantelit ovat vuodesta toiseen joulun vastustamattomimpia herkuttelutuotteita. Mintulla, lakritsilla, kaakaolla tai kahvilla päällystetyt herkkutaatelimme ovat täydellisiä naposteltavia ja herkkunälän taltuttajia ilman lisättyä sokeria - nautiskele sellaisenaan tai kokeile esimerkiksi juustojen kanssa! Earth Controlin kuivatuista luumuista, viikunoista, aprikooseista ja sekahedelmistä löydät omat perinteisemmät suosikkisi joulun maistuvimpiin hetkiin.

Earth Control tarjoaa sesongin vihreämmät, terveellisemmät ja luonnollisemmat valinnat. Helppoa ja maistuvaa joulunaikaa!

Earth Control - enjoy naturally.

Aiheet

Tunnisteet


Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on Eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin.

Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. - Kaikkine keskiössä sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita.

Löydät tuotteitamme päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilö/-t

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö

Liittyvä sisältö