Ohita

Tiedote -

Vietä joulua luomuna!

Tarjoa perinteiset jouluherkut luomuna- välitä lähimmistäsi!

Joulun vietto alkaa riisipuurosta! Urtekramin puuroriisillä puurosta tulee houkutteleva herkku, jota voi muunnella monin tavoin, esimerkiksi tuoreiden tai kuivattujen hedelmien kanssa, maustamalla makeaksi vaniljalla tai kardemummalla, lurauttamalla päälle hieman vaahterasiirappia tai ripottelemalla pinnalle paahdettuja pähkinöitä. Jolupuuron sekaan piilotetaan perinteen mukaan myös manteli, jonka uskotaan tuovan löytäjälleen onnea seuraavalle vuodelle.

Urtekram haluaa pitää ihanista jouluperinteistä kiinni, ekologisuudesta ja mausta tinkimättä. Miksi et siis sinäkin viettäisi joulua luomuna?

Aiheet

Kategoriat


Urtekram on luomun edelläkävijä, jolla on 45 vuoden kokemus luomun tuotekehittelystä, hankinnasta, valmistuksesta sekä markkinoinnista.

Urtekram sarjaan kuuluu yli tuhat tuotetta - niin ruokaa kuin kosmetiikkaa. Kaikki tuotteet ovat sertifioituja luomutuotteita. Usein myös vegaanisia, gluteenittomia tai tuotteita, joihin ei ole lisätty sokeria.

URTEKRAM® and Nutana® brandiemme alla markkinoimme luomuelintarvikkeita (kuivaelintarvikkeita ja pakasteita), luomusertifioitua kosmetiikkaa ja allergikoille sopivia tuotteita, kuten laktoosittomia ja gluteenittomia tuotteita.

Urtekramia myydään yli 40 maassa ympäri mailman. Vuonna 2017 Urtekram valittiin Tanskan vastuullisimmaksi yritykseksi.

Vuodesta 2000 olemme toimineet ISO 14001 ja ISO 22000 standardien mukaisesti.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö