Ohita
Yogi Tean joulukalenterilla joulun tunnelmaa kotiin tai työpaikalle

Tiedote -

Yogi Tean joulukalenterilla joulun tunnelmaa kotiin tai työpaikalle

Yogi Tean tunnelmallinen luomuteejoulukalenteri johdattelee mielen ja kehon joulun levolliseen tunnelmaan. Joulukalenteri sisältää 24 Yogi Tea -luomuteepussia.

Yogi Tealta löytyy joulunodotukseen ihana joulukalenteri. Yogi Tean tuotteissa maistuvat ayurvediset yrtit ja teejoulukalenteri vie mukanaan joulun tunnelmaan. Yogi Tean yrtti- ja mausteteesekoitukset valmistetaan eettisesti ja kestävästi yhteistyössä luomuviljelijöiden kanssa.

Luomusertifioituja yrtti- ja mausteteesekoituksia valmistavan Yogi Tean tarina alkoi yli 40 vuotta sitten aromaattisella mausteteellä, joka tunnetaan nykyisin nimellä Yogi Tea Classic. Tänä päivänä herkullinen teevalikoima pitää sisällään laajan kattauksen mieltä ja sisintä puhuttelevia teesekoituksia, jotka valmistetaan yhteistyössä luomuviljelijöiden kanssa ilman turhia lisäaineita tai keinotekoisia makuja. Teejoulukalenteri sisältää valikoiman Yogi tean suosittuja makuja.

Yogi Tean juuret ovat perinteisessä intialaisessa ayurvedassa ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisessä. Intohimolla valmistetuilla teesekoituksilla, teepusseihin liitetyillä joogahenkisillä viisauksilla sekä pakkauksista löytyvillä joogaharjoituksilla Yogi Tea inspiroi harjoittamaan tasapainoista ja tietoista elämäntapaa päivittäin teekupin äärellä.

Yhteiskunnallisen vastuun lisäksi Yogi Tealle on tärkeää kantaa ympäristöllinen vastuunsa läpi tuotantoketjun. Raaka-aineet kuljetetaan hiilineutraalisti, pakkauksissa käytetty paperi ja kartonki on FSC-sertifioitua. Teepussit ovat mineraaliöljy- ja kloorivapaita ja täysin kompostoitavia.

Saatavuus: Kesko, Sokos, Ruohonjuuri, luontaistuotekaupat

Suositushinta: noin 15 €

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö