Ohita
Yogi Tean kausimaku tukee luonnonsuojelua

Tiedote -

Yogi Tean kausimaku tukee luonnonsuojelua

Hedelmäistä makua ja hyvää oloa

Yogi Tean uusi kausimaku Happy Nature tukee metsänistutusta ja kestävää viljelyä Madagaskarilla. Yogi Tean kausimaut ovat saavuttaneet suuren suosion kuluttajien keskuudessa. Kevään kausimaku on herkullinen chai-sekoitus, täydennettynä mangolla, mandariinilla, vaniljalla, kanelilla ja neilikoilla. Se tekee hyvää Madagaskarin metsäkadon vahingoittamalle alueelle ja vie sinut herkulliselle eksoottiselle matkalle.

Metsien hävittäminen vaarantaa ekosysteemejä ja biologista monimuotoisuutta maaperän eroosion ja lajien sukupuuttoon liittyvien ongelmien takia. Madagaskar on erityisen haavoittunut alue, jossa jopa jalkapallokentän kokoinen alue tuhoutuu joka tunti. Yogi Tealle vastuullisuus on tärkeä arvo, ja osa tärkeimmistä ainesosista hankitaan mm. Madagaskarilta. Siksi muutoksen edistäminen luonnon paikallisen monimuotoisuuden säilyttämiseksi on tärkeä aihe. Kyseinen hanke myötävaikuttaa uusien taimien istuttamiseen ja kestävään viljelyyn. Hanke investoi 60 000 taimeen ja kouluttamalla 3 000 viljelijää Madagaskarilla.

Happy Nature kausimaku on hedelmäinen tee täynnä makua. Hankkeella tuetaan Madagaskarin suojeltua aluetta investoimalla metsänistutukseen ja kestävään viljelyyn. Eksoottiset ainesosat, jotka tekevät teestä herkullisen ja ainutlaatuisen, ovat osittain peräisin tästä projektista. Teen ainesosat on viljelty kestävästi ja ne ovat 100 % sertifioitua luomua.

Tee hyvää teellä.


Happy Nature teen suositushinta on noin 4,90 €. Saatavilla päivittäistavarakaupoista ja luontaistuotekaupoista.

Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö
Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö