Ohita
Carmolis Yrttitipat – luottotuote syksyyn ja talveen

Tiedote -

Carmolis Yrttitipat – luottotuote syksyyn ja talveen

Kylmän kauden tehotuotteenakin tunnetut Carmolis Yrttipat helpottavat takuuvarmasti, kun olo tuntuu tukkoiselta. Moni onkin todennut parhaaksi pitää perinteikästä Carmolis-pulloa kotona aina varalla, jotta helpotus on tarpeen tullen heti saatavilla.

Carmolis Yrttitipat sisältävät haihtuvia eli eteerisiä öljyjä peräti yhdestätoista tehokkaaksi tunnetusta rohdosyrtistä. Tehon perustana ovat piparminttu, laventeli, kaneli, neilikka, sitruunamelissa, muskotti, salvia, sitruunaruoho, anis, sitruuna ja timjami. Carmolis on perinteinen ja arvostettu yrttivalmiste, jonka resepti juontaa juurensa kauas 1600-luvulle, jolloin Karmeliittaveljeskunnan munkit kehittivät ja valmistivat yrttitippoja luostariapteekissa Pariisissa.

Tehokas ja luonnollinen apu hengitysteille ja kurkulle
Carmolis Yrttitippojen tehokkaat eteeriset öljyt avaavat hengitystiet nopeasti. Lisää Carmolista reilut 10 tippaa höyryävän kuumaan yrttiteehen tai hunajalla maustettuun kuumaan veteen. Kuuma juoma ja siitä haihtuvien öljyjen höyryt tehostavat yrttien vaikutusta nenän ja nielun limakalvoilla.

Klassikkotapa hyötyä eteeristen öljyjen vaikutuksista on laakeasta astiasta höyryhengitettynä. Annos: 10 tippaa / 1 dl kuumaa vettä laakeaan astiaan. Suosittelemme tätä lämpimästi myös uusille Carmoliksen käyttäjille. Sopii myös lapsille.

Käheä kurkku puolestaan hyötyy Carmoliksella kurlauksesta; kokeile kurlata 30 sekuntia vedellä, johon on sekoitettu 10-20 tippaa Carmolis Yrttitippoja. Tämän jälkeen helpottaa kummasti ja ääni kulkee paremmin.

Ainutlaatuisen, karmeliittamunkkien 1600-luvulla kehittämän Carmolis-yrttiyhdistelmän löydät myös muista Carmolis-sarjan tuotteista; Carmolis Yrttisuihkeesta, Lihasgeelistä sekä laajasta valikoimasta Kurkkukaramelleja ja Yrttipastilleja.

Carmolis Yrttitippojen (40 /80 ml) suositushinta n. 8 € / 12 €. Carmolis-tuotteet löydät apteekeista ja terveyskaupoista kautta maan.


Aiheet

Kategoriat


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö