Ohita
Colon Clear Maitohappobakteerit takaavat vatsan lomarauhan
Colon Clear Maitohappobakteerit takaavat vatsan lomarauhan

Tiedote -

Colon Clear Maitohappobakteerit varmistavat lomavatsan rauhan

Talvilomalle suunnatessa kannattaa laukkuun pakata laadukas maitohappobakteerivalmiste, jotta loman voi viettää huolettomana ja nauttia olostaan täysin siemauksin. Colon Clear Maitohappobakteerit on kätevä pakata matkalle mukaan, sillä tuote säilyy huoneenlämpötilassa eikä vaadi kylmäsäilytystä.

Colon Clear Maitohappobakteerit on maailmanlaajuisesti arvostetun Institut Rosell-Lallemandin tuotantoa ja perusteellisesti tutkittu. Yksi kapseli sisältää 3 mrd maitohappobakteeria. Valmisteen sisältämät 4 tutkittua maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus lactis ja Bidifidobacterium bifidum) kestävät erinomaisesti maha- ja sappinesteitä ja kiinnittyvät tehokkaasti suolen seinämään. Koska Colon Clear Maitohappobakteerit säilyy huoneenlämmössä, on tuote erinomainen matkalle mukaan otettavaksi. Valmiste sopii käytettäväksi myös antibioottikuurin yhteydessä.

Kapselin kuori on kasviperäinen. Tuote sopii myös nuoremmille matkaajille, 3-vuotiaasta alkaen.

Colon Clear Maitohappobakteerit (60 kaps.) on saatavilla suurimmista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Tuotteen suositushinta on n. 12 €.

Linkit

Aiheet


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Johanna Ronkainen

Johanna Ronkainen

Lehdistön yhteyshenkilö