Ohita
Laajasta Durex-valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto
Laajasta Durex-valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto

Tiedote -

Durex suojaa pikkujoulukauden riennoissa

Pikkujoulukausi on kuumimmillaan ja nyt kannattaa muistaa varautua luotettavilla Durex-tuotteilla myös mahdollisten jatkojen kuumiin hetkiin. Durexin laajasta valikoimasta löytyy takuulla sopiva vaihtoehto aivan jokaiselle - jo 90 vuoden kokemuksella.

Pikkujouluissa asiat voivat helposti johtaa toiseen ja yllättävän tilanteen ollessa käsillä on hyvä olla varautunut. Mukaan juhlahumuun kannattaakin varata luotettava Durex-kondomi. Vaihtoehtoja on lukuisia: nystyillä tai juomuilla, ihokontaktia vastaavalla ohuudella, erikoiskestävyydellä sekä erilaisilla muotoiluilla, kokoluokilla ja jännittävillä tuntemuksilla.

Minkä tahansa valitseekin, laatuun voi luottaa. Durex-kondomit testataan sähköisellä menetelmällä reikien varalta ja dermatologisesti mukavuuden kannalta. Niiden suorituskyky ylittää maailmanlaajuisen laatutestauksen standardit.

Durex on maailman johtava kondomivalmistaja, joka on valmistanut kondomeja parhaista raaka-aineista jo vuodesta 1929. Durex-tuotteita on myynnissä laajalti päivittäistavarakaupoissa, tavarataloissa ja apteekeissa.

11/2023 RKT-M-44596

Linkit

Aiheet


Midsonan laaja tuotevalikoima on kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan.

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin toimialallamme. Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja kaiken keskiössä on sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri Pohjoismaita ja Suomessa valikoimamme on laajasti saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista sekä apteekeista.

Yhteyshenkilöt

Mariel Eklund

Mariel Eklund

Lehdistön yhteyshenkilö